Greva controlorilor de trafic din Grecia afectează sute de zboruri / Vezi lista zborurilor anulate din/spre destinaţii din România

0 96

Astăzi, 7 aprilie 2016, controlorii de trafic aerian din Grecia au intrat într-o grevă de 24 de ore. Acţiunea lor este împotriva reformelor fiscale impuse de FMI statului elen.

greva grecia

Ca urmare a acestei greve, cerul Greciei va fi fără zboruri timp de 24 de ore, iar zeci de mii de pasageri sunt afectaţi. Sute de zboruri au fost deja anulate din/spre destinaţii din Grecia. Aegean Airlines şi filiala Olympic Air sunt cele mai afectate, urmate apoi de Ryanair cu 90 de zboruri anulate.

Circuite exotice

Greava controlorilor de trafic din Grecia afectează zborurile Blue Air, care trebuiau să fie operate pe rutele Larnaca – Atena şi Larnaca – Salonic. Totodată au fost afectate şi zborurile TAROM (RO274 / RO273), Ryanair (FR6024 / FR6025) şi Aegean Airlines (A3960 / A3961 – A3962 / A3963), care trebuiau operate pe ruta Bucureşti – Atena – Bucureşti. Au fost anulate şi zborurile TAROM (RO276 / RO275) pe ruta Bucureşti – Salonic – Bucureşti.

Dacă aveţi zboruri din/spre Grecia, consultaţi site-urile companiilor aeriene sau ale aeroporturilor elene pentru a vă informa cu privire la disponibilitatea zborurilor. Conform informaţiilor oferite de sindicatul ADEDY, greva controlorilor de trafic din Grecia se va încheia la ora 21:00.

Doriti sa calatoriti si nu v-ati decis unde? Cautati si rezervați bilete de avion pe vola.ro, iar pentru vacante premium apelati la Paralela 45 Luxury!
VINO GRATIS CU AVIONUL LA MARE

S-ar putea sa-ti placa si Mai multe de la autor:

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Translate »
Citește articolul precedent:
Blue-Air-737-800
Greva controlorilor de trafic din Grecia afectează zborurile Blue Air

Compania Blue Air doreşte să-şi exprime dezaprobarea faţă de acţiunile spontane de protest (sistarea serviciilor de trafic aerian) ce afectează...

Închide