Greva controlorilor de trafic din Italia afecteaza peste 200 de zboruri Alitalia

În intervalul 13-17, controlorii de trafic aerian din Italia sunt în grevă!

0 276

Astăzi, 20 martie 2017, controlorii de trafic aerian din Italia sunt în grevă, în intervalul orar 13-17. Zeci de zboruri sunt afectate de această mișcare de protest, majoritatea de la Alitalia și Ryanair.

————————————————————-
Doriti sa calatoriti si nu v-ati decis unde? Cautati si rezervați bilete de avion pe vola.ro, iar pentru vacante premium apelati la Paralela 45 Luxury!
————————————————————-

Alitalia a afișat anularea a peste 200 de zboruri, ceea ce înseamnă aproximativ 40% din zborurile programate astăzi pe rute interne și internaționale. Zborurile operate în intervalele 7:00 – 10:00 și 18:00 – 21:00 nu sunt afectate.

Greva controlorilor de trafic din Italia

După această perioadă, Alitalia anunță că vor opera doar zborurile: AZ856 Milano Malpensa – Abu Dhabi; AZ680 Roma Fiumicino – Buenos Aires; AZ1673 Roma – Fiumicino – Pisa (operat de Etihad Regional); AZ1131 Roma Fiumicino – Ancona (operat de Etihad Regional).

Circuite exotice

În acest moment, Alitalia nu a anunțat anularea de zboruri lung-curier. Sunt confirmate zborurile spre Rio de Janeiro (AZ672); San Paolo (AZ674) și Santiago de Chile (AZ688). Și companiile low-cost Ryanair și easyJet au anunțat zeci de zboruri anulate.

Această grevă a controlorilor de trafic aerian vor afecta foarte mult zborurile Alitalia. Compania și-a anunțat recent noul business plan pentru intervalul 2017 – 2021. Acesta prevede ajustări de costuri operaționale, concedieri în rândul personalului și multe alte măsuri radicale și necesare pentru profitabilitatea și stabilitatea companiei italiene. Sindicatele amenință cu noi proteste și în rândul companiei aeriene.

S-ar putea sa-ti placa si Mai multe de la autor:

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Translate »
Citește articolul precedent:
stockholm
(P) 5 oferte pentru vacanța de 1 mai

Voi ce planuri aveți pentru 1 mai? Știm că suntem în martie, dar uneori este bine să vă planificați activitățile...

Închide