Grevă Alitalia pe 5 iulie: 142 de zboruri anulate

Grevă Alitalia pe 5 iulie: 142 de zboruri anulate

Grevă Alitalia pe 5 iulie: 142 de zboruri anulate

Oferta Vila Camelia

În decursul acestei zile, între orele 11-15 (orele locale din Italia), personalul de cabină și piloții Alitalia sunt în grevă. Greva a fost organizată de sindicatul Fit-Cisl, iar problemele țin de condițiile de muncă.

greva-alitalia

Din cauza grevei, Alitalia a fost nevoită să anuleze 142 de zboruri, majoritatea interne. Însă au fost afectate și zborurile europene. De la baza din Roma-Fiumicino, Alitalia a anulat zborurile spre Paris, Cairo, Beirut sau Dusseldorf. De la baza din Milano-Linate, au fost afectate zborurile spre Paris, Bruxelles, Frankfurt, Londra și Amsterdam. Zborurile lung-curier vor fi operate conform orarului.

Majoritatea pasagerilor au fost rerutați pe alte zboruri, greva fiind anunțată din timp. CEO Alitalia, Cramer Ball, nu este de acord cu această grevă. A menționat că realul motiv al grevei ține de privilegii tăiate angajaților Alitalia.

Dacă aveți zboruri cu Alitalia, analizați orarul direct la operatorul aerian!

Sharing is caring!

Daca vrei sa afli primul despre cele mai bune tarife la biletele de avion sau sa fii la zi cu noutatile din aviatie, aboneaza-te prin RSS si urmareste AirlinesTravel.ro pe Facebook si pe Twitter!
Etichete:

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »
Citește articolul precedent:
Hello-Vienna-for-Emirates_-A380-flagship
(Video) Airbus A380 Emirates la Viena, a 41-a destinație

Începând cu 1 iulie 2016, Emirates operează un zbor zilnic (EK127/EK128) cu Airbus A380 pe ruta Dubai - Viena. Este...

Închide