Frankfurt – Tromsø cu Lufthansa, începând din 26 noiembrie 2016

0 504

Începând de astăzi, Lufthansa oferă zboruri spre Tromsø (Norvegia). Aceasta este cea mai nordică destinație operată de transportatorul german. Zborul inaugural LH870 a decolat de la Frankfurt, în jurul orei 09:35. A aterizat la Tromsø-Langnes în jurul orei 13:00. Zborul de retur, LH871, este programat să decoleze de la Tromsø, în jurul orei 14:00, iar aterizarea la Frankfurt este programată pentru ora 17:25.

Frankfurt – Tromsø cu Lufthansa

Lufthansa va opera un zbor săptămânal (sâmbăta) pe această rută. Cu o durată de aproximativ 3 ore și 25 de minute, zborul este unul dintre cele mai lungi din rețeaua europeană Lufthansa.

Circuite exotice

Tromsø este la 350 km nord de Cercul Artic. Tromsø este, de asemenea, destinația perfectă pentru a urmări luminile nordului și pentru a te bucura de natura ”neatinsă”. Entuziaștii călătoresc la Tromsø pentru activități inedite, inclusiv pescuit, observarea balenelor și plimbarea cu sania trasă de câini.

Noua destinație Lufthansa, din regiunea Laponia, va fi operată până la 25 martie 2017. Se zboară cu aeronave de tipul Airbus A319 de 138 de locuri. Un zbor dus-întors pe ruta Frankfurt – Tromsø pot fi achiziționat de la 179 EURO.

Doriti sa calatoriti si nu v-ati decis unde? Cautati si rezervați bilete de avion pe vola.ro, iar pentru vacante premium apelati la Paralela 45 Luxury!
VINO GRATIS CU AVIONUL LA MARE

S-ar putea sa-ti placa si Mai multe de la autor:

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Translate »
Citește articolul precedent:
aeroport-baneasa-bucuresti
Aeroportul ”Aurel Vlaicu” Băneasa, pe lista celor mai vechi aeroporturi

Aviația are aproape 103 ani de zboruri comerciale. Oficial, pe 1 ianuarie 1914 a fost operat primul zbor comercial, pe...

Închide