Foto galerie: Ziua Aviației Române și a Forțelor Aeriene Române

0 77

Astăzi, 20 iulie 2016, a avut loc ceremonie militară şi religioasă cu depuneri de coroane de flori, în memoria eroilor aviatori, la Monumentul Eroilor Aerului din Piaţa Aviatorilor, Bucureşti. Ceremonia a durat aproximativ o oră, în intervalul 10:00 – 11:00.

Foto galerie: Ziua Aviației Române și a Forțelor Aeriene Române

ceremonie-religioasa-depunere-flori-ziua-aviatiei-20-iulie-2016

Circuite exotice

ceremonie-religioasa-depunere-flori-ziua-aviatiei-20-iulie-2016-1

ceremonie-religioasa-ziua-aviatiei-20-iulie-2016

defilare-aeriana-ziua-aviatiei-20-iulie-2016

defilare-aeriana-ziua-aviatiei-20-iulie-2016-1

Defilare-Garda-Nationala-Ziua-Aviatiei-20-iulie-2016

Pe timpul ceremoniei au evolua aeronave militare de tip IAR-330 Puma, IAK-52, C-27J Spartan, IAR-99 Șoim şi MiG-21 LanceR. Au participat și aeronave ce aparţin de Ministerului Afacerilor Interne și Serviciului Român de Informaţii. De la eveniment nu au lipsit Iacării Acrobați.

Tot astăzi, în intervalul orar 10.00-17.00, are loc Ziua Porţilor Deschise la Muzeul Naţional al Aviaţiei Române, Bucureşti. Puteți admirate materiale semnificative ale istoriei aeronauticii româneşti: avioane militare, staţii de radiolocaţie, tehnică de artilerie antiaeriană şi rachete sol-aer, machete, uniforme, decoraţii şi documente de arhivă.

Doriti sa calatoriti si nu v-ati decis unde? Cautati si rezervați bilete de avion pe vola.ro, iar pentru vacante premium apelati la Paralela 45 Luxury!
VINO GRATIS CU AVIONUL LA MARE

S-ar putea sa-ti placa si Mai multe de la autor:

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Translate »
Citește articolul precedent:
Untold-The-Cloud-Rider
UNTOLD: The Cloud Rider către Cluj-Napoca

Muzica te poartă până la cer! TUI TravelCenter îți oferă posibilitatea de a începe să traiești experiența UNTOLD chiar de...

Închide