A fost inaugurată ruta București – Tenerife Sud cu Wizz Air

0 172

Astăzi, 2 noiembrie 2016, Wizz Air a operat primul zbor de la București la Tenerife. 151 de pasageri au fost la bordul primului zbor, realizat cu o aeronavă Airbus A320 (180 de locuri).

bucuresti-tenerife-wizz-air-primul-zbor

București – Tenerife Sud cu Wizz Air

Circuite exotice

Tenerife este cea mai mare şi spectaculoasă dintre Insulelel Canare, aflate în Oceanul Atlantic, în apropierea coastei de nord–vest a Africii. Insula, aflată sub administrarea Spaniei, este o destinaţie exotică cu nenumărate modalităţi de a petrece timpul liber. Poți opta pentru o vacanţă romantică, de relaxare, alături de familie sau prieteni.

În Tenerife te poti bucura de relaxare la plajă, de adrenalina sporturilor nautice sau de practicarea turismului montan şi chiar a schiului pe vârful El Teide (3.718 m).

tenerife-wizz

WIZZ va opera un zbor săptămânal, în zilele de miercuri până pe 7 decembrie inclusiv, iar apoi duminica începând cu ziua de 18 decembrie. Biletele sunt disponibile online și pot fi rezervate pe wizzair.com de la doar 229 de lei/segment.

Doriti sa calatoriti si nu v-ati decis unde? Cautati si rezervați bilete de avion pe vola.ro, iar pentru vacante premium apelati la Paralela 45 Luxury!
VINO GRATIS CU AVIONUL LA MARE

S-ar putea sa-ti placa si Mai multe de la autor:

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Translate »
Citește articolul precedent:
[Oferta Blue Air] 20% reducere la toate zborurile (2 noiembrie 2016)

Dacă este început de lună, înseamnă că avem promoție la Blue Air. Doar astăzi, 2 noiembrie 2016, puteți beneficia de...

Închide