Flybondi, viitoarea companie low-cost din Argentina

Flybondi, viitoarea companie low-cost din Argentina

Guvernul argentinian a aprobat lansarea companiei aeriene Flybondi, primul low-cost din Argentina!

1 735

Flybondi va fi prima companie aeriană low-cost din Argentina. Aceasta a fost înființată în 2016, însă primele zboruri le va opera începând cu toamna acestui an. Guvernul argentinian a aprobat lansarea companiei, încurajând zborurile ieftine.

Flybondi, transportator low-cost

Julian Cook este CEO Flybondi, un antreprenor cu tradiție în lumea aviației. Julian Cook este un om de afaceri cu tradiție în aviația comercial. În 2003, a fondat Flybaboo, un transportator low-cost elvețian.

Vacante Last Minute by Paralela 45 Luxury

În cadrul companiei, Julian Cook va forma echipă cu un grup de oameni pasionați de aviație și cu experiență strânsă în cadrul altor companii: Mike Powell, ex CFO la Wizzair; Montie Brewer, ex CEO la Air Canada; Michael Cawley, ex COO la Ryanair și Robert Wright, ex Flybaboo & Wizzair.

În luna februarie, Administrația Națională a Aviației Civile (ANAC), din cadrul Ministerului Transporturilor din Argentina, a confirmat alocarea de 78 de rute pentru Flybondi.com: 41 de rute pe destinații interne și 37 de rute pe destinații internaționale.

avion+cazare litoral Romania

S-ar putea sa-ti placa si Mai multe de la autor:

1 comentariu

  1. Flybondi va opera zborurile cu aeronave Boeing 737-800

    […] Flybondi va fi prima companie aeriană low-cost din Argentina. Aceasta a fost înființată în 2016, însă primele zboruri le va opera începând cu toamna acestui an. Guvernul argentinian a aprobat lansarea companiei, încurajând zborurile ieftine. […]

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Translate »
Citește articolul precedent:
Airbus-A350-XWB-Qatar-Airways
Qatar Airways va zbura cu Airbus A350 XWB spre Viena

Începând cu 16 septembrie 2017, Qatar Airways va opera un zbor zilnic cu Airbus A350 XWB pe ruta Doha -...

Închide