Filmul Sully în cinematografe / Factorul uman face diferența

0 452

Filmul Sully a intrat în cinematografe. Așteptarea a luat sfârșit.

sully-film-2016

Ecranizarea este realizată în studiourile Warner Bros. Pictures și-l are ca regizor pe Clint Eastwood. Scenariul a fost scris de Todd Komarnicki, având la bază incidentul aviatic petrecut pe 15 ianuarie 2009. Îl are în rolul principal pe Tom Hanks (Comandantul Sully Sullenberger), care a intrat foarte bine în pielea personajului.

Circuite exotice

Mergeți să vedeți acest film. Chiar dacă nu sunteți pasionați de avioane, „Miracolul de pe Hudson” vă va captiva. Nu o să vă povestim filmul, dar vom menționa câteva gânduri cu care am plecat de la Sully.

Când se întâmplă un incident/accident aviatic, nu vă grăbiți să trageți concluzii și să judecați situațiile. Fiecare caz în parte e unic, iar factorul uman contează. Oricât de multe simulări s-ar face, nimic nu poate pregăti 100% un om pentru realitate. Doar experiența, intuiția și priceperea fac diferența. Viteza de reacție joacă un rol important în situații de criză, iar uneori este bine să ieșim din tipare.

Imagini reale de la amerizarea aeronavei A320 US Airways

Oare a procedat corect Sully, luând decizia să amerizeze cu aeronava Airbus A320 pe râul Hudson? Existau variante alternative de a aduce aeronava la sol în deplină siguranță? Anchetatorii au analizat toate pistele. Răspunsurile le veți afla din film.

Și tot din film vă împărtășim motto-ul: mai bine o întârziere decât o catastrofă.

Cer senin!

Doriti sa calatoriti si nu v-ati decis unde? Cautati si rezervați bilete de avion pe vola.ro, iar pentru vacante premium apelati la Paralela 45 Luxury!
VINO GRATIS CU AVIONUL LA MARE

S-ar putea sa-ti placa si Mai multe de la autor:

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Translate »
Citește articolul precedent:
911-attacks-september-11-2001
11 septembrie 2001 și povestea avioanelor deturnate

Au trecut 15 ani de la cele mai tragice atentate teroriste din istoria Statelor Unite, dar și a întregii planete....

Închide