Festivalul NEVERSEA – 7-9 iulie 2017 – festivalul de la malul Mării Negre

NEVERSEA este cea de-a doua poveste magică a creatorilor UNTOLD

0 1.050

Festivalul NEVERSEA este cea de-a doua poveste magică a creatorilor UNTOLD, desprinsă din tărâmul nopții și al magiei. NEVERSEA își va deschide porțile, pentru prima dată, în perioada 7-9 iulie 2017.

Este singurul festival din Europa ce va transforma experiența muzicală de la malul Mării Negre într-o călătorie unică. Cei peste 100 de artiști internaționali de top, dar și personajele fantastice marine, îi vor călăuzi pe festivalieri prin tărâmul plin de magie.

Festivalul NEVERSEA – 7-9 iulie 2017

Circuite exotice

festivalul-neversea

Drumul spre insula misterioasă, unde timpul stă în loc, va începe pe plaja NEVERSEA, Constanța. Aceasta este una dintre cele mai mari plaje de pe litoralul românesc, măsurând peste 200.000 mp. Timp de 3 zile, cele 7 scene amplasate pe țărmul mării îi vor ajuta pe cei peste 150.000 participanți să redescopere diversitatea muzicală, interacțiunea prin muzică, magia naturală a Mării Negre și bineînțeles, răsăritul la malul mării.

The Legend of Neversea from Laviniu Lazar on Vimeo.

Profitați de oferta ”VINO GRATIS CU AVIONUL LA MARE” și rezervați-vă locul pentru NEVERSEA. Se anunță un spectacol grandios. Mai multe informații despre NEVERSEA!

Doriti sa calatoriti si nu v-ati decis unde? Cautati si rezervați bilete de avion pe vola.ro, iar pentru vacante premium apelati la Paralela 45 Luxury!
VINO GRATIS CU AVIONUL LA MARE

S-ar putea sa-ti placa si Mai multe de la autor:

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Translate »
Citește articolul precedent:
A350-1000_noise_test
Airbus A350-1000 a finalizat testele în vederea reducerii zgomotului

Pe 5 aprilie, aeronava Airbus A350-1000(MSN065) a încheiat cu succes testele în vederea reducerii zgomotului. Acestea au fost făcute la...

Închide