FAA a ridicat interdicția pentru Turkish Airlines

FAA a ridicat interdicția pentru Turkish Airlines

FAA a ridicat interdicția pentru Turkish Airlines

Oferta Vila Camelia

Conform unor informații publicate de Federal Aviation Administration pe pagina sa de facebook, au fost ridicate toate restricțiile privind zborurile din/spre Turcia. În concluzie, Turkish Airlines își poate relua zborurile între Statele Unite și Turcia.

Turkish Airlines reia zborurile spre SUA

turkish-777-300er

Dacă totul decurge normal, Turkish Airlines ar putea relua zborurile spre Statele Unite chiar de mâine, 19 iulie. Primul zbor ar putea fi TK3 pe ruta Istanbul – New York, care este programat la 06:45, ora locală.

Vă reamintim că, în urma tentativei de lovitură de stat din Turcia, care a avut loc în noaptea dintre 15 și 16 iulie, FAA (Federal Aviation Administration) a interzis zborurile Turkish Airlines din/spre destinațiile din Statele Unite.

Sharing is caring!

Daca vrei sa afli primul despre cele mai bune tarife la biletele de avion sau sa fii la zi cu noutatile din aviatie, aboneaza-te prin RSS si urmareste AirlinesTravel.ro pe Facebook si pe Twitter!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »
Citește articolul precedent:
Qatar-Airways-LATAM
Qatar Airways preia 10% din LATAM Airlines Group

Pe 12 iulie 2016, Qatar Airways și LATAM Airlines Group au încheiat un acord. În urma acestui parteneriat, Qatar Airways...

Închide