FAA a interzis zborurile Turkish Airlines în Statele Unite

1 128

Update 17 iulie 2016, 22:00: FAA a interzis zborurile Turkish Airlines din/spre Statele unite până la 1 septembrie. Interdicția se aplică tuturor zborurilor operate între Statele Unite și Turcia, indiferent de compania aeriană. Conform declarațiilor făcute de oficialii americani, FAA ar putea revizui decizia oricând.

În urma tentativei de lovitură de stat din Turcia, FAA (Federal Aviation Administration) a interzis zborurile Turkish Airlines din/spre destinațiile din Statele Unite.

Airbus-A330-300-Turkish-Airlines

Circuite exotice

FAA a banat zborurile Turkish Airlines

Decizia FAA afectează foarte mult Turkish Airlines, operatorul aerian turc având zboruri spre Los Angeles, New York, Atlanta, Houston, San Francisco, Washington Dulles și Chicago.

Ambasada SUA la Ankara avertizează pasagerii americani că securitatea pe Aeroportul Ataturk din Istanbul este diminuată semnificativ. Cu toate acestea, aeroportul este funcțional, iar Turkish Airlines a declarat că a reluat toate zborurile conform orarului.

Interdicția impusă de FAA cuprinde zborurile operate între Turcia și Statele Unite de toți transportatorii aerieni, indiferent de țara de înmatriculare. Sunt vizate și zborurile operate de avioanele particulare. FAA nu a estimat cât timp va fi activă această interdicție.

FAA monitorizează situația din Turcia, în coordonare cu partenerii din cadrul Departamentului de Stat și Departamentul de Securitate Internă și va actualiza restricțiile pe măsură ce situația evoluează.

Dacă aveți zboruri spre Statele Unite cu escală în Ankara sau Istanbul, verificați disponibilitatea acestora și luați legătura cu transportatorul aerian.

Vom reveni cu detalii!

Doriti sa calatoriti si nu v-ati decis unde? Cautati si rezervați bilete de avion pe vola.ro, iar pentru vacante premium apelati la Paralela 45 Luxury!
VINO GRATIS CU AVIONUL LA MARE

S-ar putea sa-ti placa si Mai multe de la autor:

1 comentariu

  1. FAA a ridicat interdicția pentru Turkish Airlines

    […] Vă reamintim că, în urma tentativei de lovitură de stat din Turcia, care a avut loc în noaptea dintre 15 și 16 iulie, FAA (Federal Aviation Administration) a interzis zborurile Turkish Airlines din/spre destinațiile d…. […]

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Translate »
Citește articolul precedent:
Program BIAS 2016 – Bucharest International Air Show

Organizatorii au trimis programul pentru Bucharest International Air Show (BIAS 2016). BIAS 2016 va fi un spectacol de forță aeriană...

Închide