Explozii la aeroportul din Bruxelles: trafic aerian întrerupt

Explozii la aeroportul din Bruxelles: trafic aerian întrerupt

Explozii la aeroportul din Bruxelles: trafic aerian întrerupt

Oferta Vila Camelia

În dimineaţa această, în jurul orei 8, Aeroportul Internaţional Zaventem Bruxelles a fost zguduit de 2 explozii violente. În urma acestora, au fost înregistrate mai multe victime şi zeci de răniţi, dar informaţiile nu sunt finale.

aeroport-bruxelles-explozii

Traficul aerian a fost întrerupt, iar zborurile spre Bruxelles au fost redirecţionate spre aeroporturile Charleroi, Liege și Lille, dar şi spre Amsterdam. Cursa TAROM RO371, de pe ruta Bucureşti – Bruxelles, a fost deviată la Amsterdam.

trafic-aerian-suspendat-aeroport-bruxelles-1

trafic-aerian-suspendat-aeroport-bruxelles

După explozii, aeroportul a fost evacuat, iar toate legăturile feroviare întrerupte. Presa din Europa anunţă explozii şi la 3 staţii de metrou din Bruxelles.

aeroport-bruxelles-explozii-1

Este trist şi dureros, în acelaşi timp de neînţeles, cum de au putut avea loc astfel de atentate în „inima” Uniunii Europene.

Sharing is caring!

Daca vrei sa afli primul despre cele mai bune tarife la biletele de avion sau sa fii la zi cu noutatile din aviatie, aboneaza-te prin RSS si urmareste AirlinesTravel.ro pe Facebook si pe Twitter!
Etichete:
No Comments

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »
Citește articolul precedent:
cursa-tarom
Cursa RO371 TAROM Bucureşti – Bruxelles a fost deviată

Ţinând cont de cele 2 explozii, care au avut loc pe aeroportul din Bruxelles, terminalul "plecări", TAROM anunţă că aeronava...

Închide