Explozii la aeroportul din Bruxelles: trafic aerian întrerupt

1 113

În dimineaţa această, în jurul orei 8, Aeroportul Internaţional Zaventem Bruxelles a fost zguduit de 2 explozii violente. În urma acestora, au fost înregistrate mai multe victime şi zeci de răniţi, dar informaţiile nu sunt finale.

aeroport-bruxelles-explozii

Traficul aerian a fost întrerupt, iar zborurile spre Bruxelles au fost redirecţionate spre aeroporturile Charleroi, Liege și Lille, dar şi spre Amsterdam. Cursa TAROM RO371, de pe ruta Bucureşti – Bruxelles, a fost deviată la Amsterdam.

Oferte pachete iunie

trafic-aerian-suspendat-aeroport-bruxelles-1

trafic-aerian-suspendat-aeroport-bruxelles

După explozii, aeroportul a fost evacuat, iar toate legăturile feroviare întrerupte. Presa din Europa anunţă explozii şi la 3 staţii de metrou din Bruxelles.

aeroport-bruxelles-explozii-1

Este trist şi dureros, în acelaşi timp de neînţeles, cum de au putut avea loc astfel de atentate în „inima” Uniunii Europene.

Doriti sa calatoriti si nu v-ati decis unde? Pentru vacante premium apelati la Paralela 45 Luxury!
VINO GRATIS CU AVIONUL LA MARE

S-ar putea sa-ti placa si Mai multe de la autor:

1 comentariu

  1. Aeroportul Bruxelles Zaventem s-a redeschis parţial

    […] Bruxelles Zaventem s-a redeschis parţial. Vă reamintim că-n data de 22 martie, în jurul orei 8, două explozii au zguduit Terminalul “Plecări” al Aeroportului Internaţional Zaventem …. În urma actului terorist, au fost înregistrate mai multe victime şi zeci de […]

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Translate »
Citește articolul precedent:
Cursa RO371 TAROM Bucureşti – Bruxelles a fost deviată

Ţinând cont de cele 2 explozii, care au avut loc pe aeroportul din Bruxelles, terminalul "plecări", TAROM anunţă că aeronava...

Închide