(Video) Explozie la aeroportul din Shanghai

(Video) Explozie la aeroportul din Shanghai

(Video) Explozie la aeroportul din Shanghai

Oferta Vila Camelia

Cel puţin 5 persoane au fost rănite astăzi, 12.06.2016, într-un atac cu bombă, care a avut loc la aeroportul Shanghai-Pudong. Poliţia a declarat că un bărbat ar fi detonat o bombă artizanală. confecţionată dintr-o sticlă de bere. Acesta a aruncat sticla în faţa ghişeelor, la câţiva paşi de un registrator al Terminalului 2. Evenimentul nefericit a avut loc la 14:30, ora locală.

După explozie, atentatorul şi-a tăiat gâtul cu un cuţit. A fost transportat în stare gravă la spital. Alte patru persoane, inclusiv un cetăţean filipinez, au fost internate în spital cu leziuni cauzate de cioburi. Autorităţile confirmă că bomba a fost confecţionată în casă, iar o anchetă este în curs de desfăşurare. Unele informaţii spun că au fost două explozii consecutive şi de intensităţi mici.

Zborurile nu au fost afectate!

Sharing is caring!

Daca vrei sa afli primul despre cele mai bune tarife la biletele de avion sau sa fii la zi cu noutatile din aviatie, aboneaza-te prin RSS si urmareste AirlinesTravel.ro pe Facebook si pe Twitter!
Etichete:

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »
Citește articolul precedent:
meciuri-euro-2016
Meciurile EURO 2016, live în avioane

Pentru iubitorii fotbalului, dar care vor călători spre diferite destinaţii din întreaga lume şi nu vor fi prezenţi pe stadioanele...

Închide