(Video) Explozie la aeroportul din Shanghai

0 56

Cel puţin 5 persoane au fost rănite astăzi, 12.06.2016, într-un atac cu bombă, care a avut loc la aeroportul Shanghai-Pudong. Poliţia a declarat că un bărbat ar fi detonat o bombă artizanală. confecţionată dintr-o sticlă de bere. Acesta a aruncat sticla în faţa ghişeelor, la câţiva paşi de un registrator al Terminalului 2. Evenimentul nefericit a avut loc la 14:30, ora locală.

————————————————————-
Doriti sa calatoriti si nu v-ati decis unde? Cautati si rezervați bilete de avion pe vola.ro, iar pentru vacante premium apelati la Paralela 45 Luxury!
————————————————————-

După explozie, atentatorul şi-a tăiat gâtul cu un cuţit. A fost transportat în stare gravă la spital. Alte patru persoane, inclusiv un cetăţean filipinez, au fost internate în spital cu leziuni cauzate de cioburi. Autorităţile confirmă că bomba a fost confecţionată în casă, iar o anchetă este în curs de desfăşurare. Unele informaţii spun că au fost două explozii consecutive şi de intensităţi mici.

Circuite exotice

Zborurile nu au fost afectate!

S-ar putea sa-ti placa si Mai multe de la autor:

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Translate »
Citește articolul precedent:
meciuri-euro-2016
Meciurile EURO 2016, live în avioane

Pentru iubitorii fotbalului, dar care vor călători spre diferite destinaţii din întreaga lume şi nu vor fi prezenţi pe stadioanele...

Închide