EVA AIR, a 8-a companie de 5 stele Skytrax

EVA AIR, a 8-a companie de 5 stele Skytrax

EVA AIR, a 8-a companie de 5 stele Skytrax

Oferta Vila Camelia

În decursul acestei zile, 15 iunie 2016, EVA AIR a intrat în clubul exclusivist al operatorilor aerieni cotaţi la 5 stele Skytrax. În cadrul unei ceremonii, care a avut loc la hotel Marriot Taipei, vestita agenţie de rating a prezentat certificatul de 5 stele pentru EVA AIR.

EVA-AIR-5-stele-skytrax

5 stele Skytrax pentru EVA AIR

Cele 5 stele Skytrax sunt acordate doar companiilor aeriene cu performanţe excepţionale de calitate. De-a lungul timpului, au fost certificate cu 5 stele doar 7 companii aeriene, EVA AIR fiind a 8-a. Lista completă a companiilor aeriene de stele cuprinde: ANA All Nippon Airways, Asiana Airlines, Cathay Pacific Airways, EVA Air, Garuda Indonesia, Hainan Airlines, Qatar Airways şi Singapore Airlines.

Procesul de certificare este anevoios. Skytrax monitorizează sute de criterii în evoluţia companiilor aeriene. Sunt luate în calcul serviciile de la sol, dar şi de la bordurile aeronavelor. EVA Air promite să-şi menţină serviciile de 5 stele şi chiar să le dezvolte şi să le îmbunătăţească tot mai mult.

Povestea operatorului aerian EVA AIR a pornit în 1989. Are hub-ul principal pe Aeroportul Internaţional Taoyuan Taiwan, Taipei. Zboară spre 70 de destinaţii din Asia, China, Europa, America de Nord și Oceania. Flota EVA AIR este una dintre cele mai moderne din lume, contribuind foarte mult la cele 5 stele Skytrax.

Flota EVA AIR cuprinde 23 x Boeing 777-300ER, 5 x A330-300, 7 x A330-200 şi 22 x A321-200 aircraft. În 2015, EVA AIR a încheiat un acord pentru 24 de aeronave Boeing 787-10 şi 2 x Boeing 777-300ER. Acestea vor fi livrate în perioada 2017-2022.

Compania aeriană EVA AIR a ajuns cunoscută şi prin intermediul campaniei cu Hello Kitty. Acest concept creativ a adus servicii de calitate şi distractive la bordurile aeronavelor personalizate. Sunt 7 aeronave EVA AIR pictate în livery Hello Kitty..

Sharing is caring!

Daca vrei sa afli primul despre cele mai bune tarife la biletele de avion sau sa fii la zi cu noutatile din aviatie, aboneaza-te prin RSS si urmareste AirlinesTravel.ro pe Facebook si pe Twitter!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »
Citește articolul precedent:
KLM Orangepride
(Video) #Orangepride: KLM promovează Olanda

Pe 14 iunie, KLM a prezentat aeronava Boeing 777-300ER (PH-BVA) în livery #Orangepride. Albastrul KLM a fost combinat cu portocaliul...

Închide