Ethiopian Airlines în Cartea Recordurilor cu avionul uman

Ethiopian Airlines în Cartea Recordurilor cu avionul uman

Ethiopian Airlines în Cartea Recordurilor cu avionul uman

Oferta Vila Camelia

Odată cu intrarea în posesie a primului Airbus A350-900, Ethiopian Airlines a intrat și în Cartea Recordurilor. Arbitrii Guinness World Records au validat recordul cu privire la cea mai mare imagine umană a unui avion. Au analizat forma finală și au numărat participanții.

Ethiopian Airlines în Cartea Recordurilor

Ethiopian-Airlines-Cartea-Recordurilor

350 de angajați Ethiopian Airlines au creat cea mai mare imagine a unui avion A350. Se pot vedea foarte clar cele 2 motoare, aripile, corpul aeronavei și coada. Evenimentul a fost organizat în colaborare cu Airbus.

Ethiopian-Airlines-Cartea-Recordurilor-certificatul

Pentru Ethiopian Airlines, anul 2016 este unul prosper. A intrat în Cartea Recordurilor și a intrat în posesia primului A350-900 din flotă și din Africa. Deține o flotă tânără, cu vârsta medie de 5 ani. Acesta este rezultatul planului Vision 2025, un plan strategic gând pentru următorii 15 ani.

Ethiopian-Airlines-Cartea-Recordurilor-imagine-avion

Ethiopian Airlines are în plan să ajungă cel mai mare grup de aviație din Africa, cu 7 direcții comerciale: Ethiopian Domestic and Regional Airline; Ethiopian International Passenger Airline; Ethiopian Cargo; Ethiopian MRO; Ethiopian Aviation Academy; Ethiopian In-flight Catering Services; and Ethiopian Ground Service.

Sharing is caring!

Daca vrei sa afli primul despre cele mai bune tarife la biletele de avion sau sa fii la zi cu noutatile din aviatie, aboneaza-te prin RSS si urmareste AirlinesTravel.ro pe Facebook si pe Twitter!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »
Citește articolul precedent:
A350-900_ETHIOPIAN_AIRLINES_taxiing
Primul Airbus A350 XWB Ethiopian Airlines a fost livrat

Pe 28 iunie, primul Airbus A350 XWB Ethiopian Airlines a fost livrat. Acesta este preluat în leasing de la AerCap....

Închide