EL AL doreşte 15 aeronave Boeing 787 Dreamliner

EL AL doreşte 15 aeronave Boeing 787 Dreamliner

EL AL doreşte 15 aeronave Boeing 787 Dreamliner

Oferta Vila Camelia

Pe 5 august 2015, EL AL a anunţat deschiderea negocierilor pentru a achiziţiona 15 aeronave Boeing 787 Dreamliner. Acestea ar urma să înlocuiască vechea flotă de avioane lung-curier, urmând a fi recepţionate în perioada 2017-2020.

Încă nu s-au oferit informaţii despre modelul ales, dar putem estima un contract în valoare de 3.34 miliarde de dolari, calculat la preţul de catalog pentru un Boeing 787-8 (224,6 milioane dolari). Potrivit declaraţiei făcute de un oficial EL AL, tranzacţia ar urma să fie încheiată în câteva săptămâni.

În prezent, EL AL deţine o flotă formată din 41 de aeronave Boeing cu o vârstă medie de 11 ani. Pe zborurile lung-curier, sunt folosite aeronave de tipul Boeing 767-300ER, Boeing 747-400 şi 777-200ER.

Prin introducerea aeronavelor Dreamliner în flotă, EL AL ar putea beneficia de o rentabilitate crescută pe zborurilor spre America de Nord (Toronto, Boston, Los Angeles, Newark), dar şi spre Asia (Bangkok, Mumbai, Beijing).

Sharing is caring!

Daca vrei sa afli primul despre cele mai bune tarife la biletele de avion sau sa fii la zi cu noutatile din aviatie, aboneaza-te prin RSS si urmareste AirlinesTravel.ro pe Facebook si pe Twitter!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »
Citește articolul precedent:
Romania-WIZZ-Ambassadors
Noile ambasadoare Wizz Air

Wizz Air a anunţat trei noi ambasadoare de brand în România. Programul WIZZ Ambassador recunoaşte excelenţa serviciilor şi orientarea către...

Închide