Ed Force One şi-a încheiat misiunea alături de Iron Maiden

Ed Force One şi-a încheiat misiunea alături de Iron Maiden

Ed Force One şi-a încheiat misiunea alături de Iron Maiden

Oferta Vila Camelia

Această veste nu ne bucură. Ţinând cont că trupa Iron Maiden va veni la Bucureşti, la final de iulie, pasionaţii de avioane sperau să fotografieze avionul Boeing 747-400 „Ed Foce One”. Din păcate, aeronava şi-a încheiat misiunea alături de faimoasa formație britanică de heavy metal.

Ed Force One - Bruce Dickinson

Odată cu operarea zborului spre Gothenburg, din 16 iunie 2016, Boeing 747-400 (TF-AAK) şi-a încheiat oficial misiunea. Vocalistul trupei, Bruce Dickinson, şi-a luat „la revedere” de la avionul pe care l-a pilotat timp de 5 luni, în cadrul World Tour 2016. A vizitat 45 de oraşe de pe 6 continente, totalizând zboruri de peste 123 000 de kilometri.

Iron Maiden – Goodbye Ed Force One

A zburat în Statele Unite, Mexic, Costa Rica, Chile şi spre China, Japonia, Australia, Noua Zeelandă şi Africa de Sud. Cel mai lung zbor a fost pe ruta Los Angeles – Tokyo Haneda, cu o durată de 11:24 ore. Cel mai scurt zbor din turneu a fost pe ruta Oslo – Gothenburg, de doar 36 de minute.

Ed-Force-one-Boeing-747-400-Zurich

Ed-Force-one-Boeing-747-400-Berlin

Ed-Force-one-Boeing-747-400-Schiphol

Ed-Force-one-Boeing-747-400

După încheierea misiunii alături de Iron Maiden, Boeing 747-400 (TF-AAK) „Ed Force One” a operat şi 2 zboruri charter pe ruta Reykjavik-Marsilia. A transportat 350 de fani islandezi pentru meciul Islanda – Ungaria, care s-a desfăşurat pe 18 iunie.

În prezent, Boeing 747-400 (TF-AAK) a ajuns la Sharjah, Emiratele Arabe Unite. Avionul va fi reconfigurat şi va primi un livery normal. Va continua să opereze zboruri charter în numele operatorului Air Atlantic.

Sharing is caring!

Daca vrei sa afli primul despre cele mai bune tarife la biletele de avion sau sa fii la zi cu noutatile din aviatie, aboneaza-te prin RSS si urmareste AirlinesTravel.ro pe Facebook si pe Twitter!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »
Citește articolul precedent:
Boeing 777 KLM Orangepride
[Oferta KLM] Hangzhou de la 471 EURO / Shanghai de la 479 EURO

Oamenii gospodari îşi fac vara sanie şi iarna car. Pe acelaşi sistem, companiile aeriene vin cu oferte atractive. A sosit...

Închide