Dubai – Bologna zilnic cu Boeing 777-300ER Emirates

0 106

Pe 3 noiembrie 2015, Emirates a început operarea zborurilor pe ruta Dubai – Bologna. Pasagerii, care călătoresc către și de la Bologna, se vor bucura de confortul şi dotările de la bordul unei aeronave Boeing 777-300ER Emirates. Aceasta este echipată cu opt apartamente de lux la First Class, 42 de locuri la Business Class şi 310 locuri generoase la Economy Class.

Orarul zborurilor Dubai – Bologna – Dubai:

EK093: Dubai 09:00 – 12:35 Bologna
EK094: Bologna 14:30 – 23:20 Dubai

Circuite exotice

Bologna este capitala regiunii Emilia Romagna şi deţine unul dintre cele mai mari şi mai bine conservate centre istorice medievale din lume. Totodată, Bologna este şi un centru cultural, artistic şi comercial. Situat în nordul Italiei, oraşul Bologna oferă acces rapid către Florența, Pisa și către priveliștile uimitoare din Toscana.

Emirates a debutat în Italia, în 1992, cu 3 zboruri săptămânale spre Roma. Până în prezent, operatorul arab a crescut serviciile sale şi a ajuns la 56 de zboruri săptămânale spre 4 oraşe mari: Roma, Milano, Venetia şi acum Bologna.

(FOTO: http://www.airplane-pictures.net/ Andrea Tabanelli)

Doriti sa calatoriti si nu v-ati decis unde? Cautati si rezervați bilete de avion pe vola.ro, iar pentru vacante premium apelati la Paralela 45 Luxury!
VINO GRATIS CU AVIONUL LA MARE

S-ar putea sa-ti placa si Mai multe de la autor:

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Translate »
Citește articolul precedent:
Estonian Air şi-a încetat activitatea / Nordic Aviation Group preia rutele şi pasagerii

Estonian Air, operatorul aerian cu baza la Tallinn, Estonia, a anunţat că-şi încetează orice activitate după ce UE a decis...

Închide