Operațiuni de deszăpezire la Aeroportul Otopeni – București (ianuarie 2017)

Începând cu 6 ianuarie, vremea s-a înrăutățit în Europa Centrală și de Est. Iarna și-a intrat în drepturi și a adus căderi masive de zăpadă, vânt puternic și ger cumplit. România nu a fost ocolită de iarnă.

Operațiuni de deszăpezire

Circuite exotice

Însă autoritățile de la Aeroportul Internațional Henri Coandă București nu au fost luate prin surprindere. Operațiunile eficiente de deszăpezire de la Aeroportul Internațional Otopeni au menținut aeroportul deschis, iar avioanele au putut decola și ateriza în deplină siguranță.

Pe 6 ianuarie, 25 de zboruri au fost anulate din/spre București. Pe 7 și 8 ianuarie, trafic aerian normal la Aeroportul Internațional Henri Coandă – București. Condițiile meteo extreme de la Istanbul au dus la anularea zborurilor Turkish Airlines pe ruta Istanbul – București.

Alexe Cristian a reușit să surprindă imagini de la operațiunile de deszăpezire. A realizat un video și în ianuarie 2016.

Doriti sa calatoriti si nu v-ati decis unde? Cautati si rezervați bilete de avion pe vola.ro, iar pentru vacante premium apelati la Paralela 45 Luxury!
VINO GRATIS CU AVIONUL LA MARE

S-ar putea sa-ti placa si Mai multe de la autor:

2 Comentarii

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Translate »
Citește articolul precedent:
zboruri-Turkish-Airlines-anulate-viscol-ianuarie-2017
Peste 600 de zboruri Turkish Airlines anulate din cauza viscolului

Din cauza conditiilor meteorologice severe de la Istanbul, zăpadă și vânt puternic, Turkish Airlines a anulat sute de zboruri din/spre...

Închide