Destinaţii noi Wizz Air din Sibiu: Milano, Madrid, Memmingen şi Nurnberg

Destinaţii noi Wizz Air din Sibiu: Milano, Madrid, Memmingen şi Nurnberg

Destinaţii noi Wizz Air din Sibiu: Milano, Madrid, Memmingen şi Nurnberg

Oferta Vila Camelia

În ianuarie 2016, Aeroportul din SIBIU a scos 7 rute noi la licitaţie. Dintre cele 7 rute, Wizz Air a revendicat 4: Milano, Madrid, Memmingen şi Nurnberg.

Wizz Air la Sibiu

FOTO: (C) Transilvania Spotters / Wizz Air la Sibiu

Aceste rute vor fi deschise cu ajutorul financiar alocat pentru rute noi, în baza schemei de ajutor aprobată prin Decizia Comisiei Europene C(2013) 3095 final – Ajutor de stat SA.35908 – România – Ajutor la înființare pentru companiile aeriene cu plecare de pe Aeroportul Internațional Sibiu. Condiţia oferirii ajutorului de stat este ca ruta să fie activă minimum cinci ani, să nu mai fie operată de pe Aeroportul Sibiu de vreo altă companie, iar frecvenţa zborurilor să fie de cel puţin 2 curse săptămânale.

Conform site-ului oradesibiu.ro, reprezentanţii Consiliului Judeţean Sibiu au anunţat oficial că Wizz Air a câştigat licitaţia pentru deschiderea de noi rute de pe Aeroportul Sibiu. Contractul va fi semnat în aprilie, iar cursele devin operaţionale din august. Aşteptăm şi conferinţa de presă Wizz Air pentru orar şi tarife.

Sharing is caring!

Daca vrei sa afli primul despre cele mai bune tarife la biletele de avion sau sa fii la zi cu noutatile din aviatie, aboneaza-te prin RSS si urmareste AirlinesTravel.ro pe Facebook si pe Twitter!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »
Citește articolul precedent:
ed-force-one-acidente-iron-maiden-chile-1
Boeing 747-400 ED FORCE ONE: programat să revină în zbor începând cu 23 martie 2016

Pe 12 martie, aeronava Boeing 747-400 ED FORCE ONE / Iron Maiden a fost implicată într-un accident la sol, care...

Închide