Destinaţii noi Wizz Air din Sibiu: Milano, Madrid, Memmingen şi Nurnberg

0 146

În ianuarie 2016, Aeroportul din SIBIU a scos 7 rute noi la licitaţie. Dintre cele 7 rute, Wizz Air a revendicat 4: Milano, Madrid, Memmingen şi Nurnberg.

Wizz Air la Sibiu
FOTO: (C) Transilvania Spotters / Wizz Air la Sibiu

Aceste rute vor fi deschise cu ajutorul financiar alocat pentru rute noi, în baza schemei de ajutor aprobată prin Decizia Comisiei Europene C(2013) 3095 final – Ajutor de stat SA.35908 – România – Ajutor la înființare pentru companiile aeriene cu plecare de pe Aeroportul Internațional Sibiu. Condiţia oferirii ajutorului de stat este ca ruta să fie activă minimum cinci ani, să nu mai fie operată de pe Aeroportul Sibiu de vreo altă companie, iar frecvenţa zborurilor să fie de cel puţin 2 curse săptămânale.

Conform site-ului oradesibiu.ro, reprezentanţii Consiliului Judeţean Sibiu au anunţat oficial că Wizz Air a câştigat licitaţia pentru deschiderea de noi rute de pe Aeroportul Sibiu. Contractul va fi semnat în aprilie, iar cursele devin operaţionale din august. Aşteptăm şi conferinţa de presă Wizz Air pentru orar şi tarife.

Doriti sa calatoriti si nu v-ati decis unde? Cautati si rezervați bilete de avion pe vola.ro, iar pentru vacante premium apelati la Paralela 45 Luxury!
VINO GRATIS CU AVIONUL LA MARE

S-ar putea sa-ti placa si Mai multe de la autor:

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Translate »
Citește articolul precedent:
Boeing 747-400 ED FORCE ONE: programat să revină în zbor începând cu 23 martie 2016

Pe 12 martie, aeronava Boeing 747-400 ED FORCE ONE / Iron Maiden a fost implicată într-un accident la sol, care...

Închide