Companii aeriene, avioane, aeroporturi, cumpara bilete de avion, experiente din calatorii

Cum să-ţi împachetezi bagajul de cabină (video)

2 1.118

Companiile aeriene au politici diferite când vine vorba de bagajul de cabină. Cele full-service acceptă o geantă cu dimensiunile standard 55 cm x 40 cm x 20 cm şi greutatea de până la 10Kg (este bine să verifici înainte la fiecare companie aeriană cu care urmează să călătoreşti). Dacă ai norocul, poţi lua şi o geantă de mână (geantă foto, geantă laptop, o pătură etc) pe care să o poţi aşeza sub scaunul din faţă.

Companiile low-cost au început să schimbe politica bagajului de cabină. Wizz Air a lansat noua politică de bagaje în România. Cele până la dimensiunile 42x32x25cm; (30 L) sunt gratuite, iar cele care depăşesc bagajul mic de cabină, dar până la dimensiunile maxime 56x45x25cm; (60 L) sunt taxate cu 10 EUR.

Blue Air a mărit limita de greutate a bagajului de cabină de la 7 kg la 10 kg, dar în limitele standard 55 cm x 40 cm x 20 cm.

Laponia

Situaţiile fiind date, trebuie să ai mare grijă cum îţi faci bagajul de cabină. Geanta este limitată în dimensiuni şi greutate, aşa că trebuie să-ţi iei strictul necesar în funcţie de călătoria pe care urmează să o faci. Tu cât de bine ai învăţat să-ţi împachetezi lucrurile? Poate te ajută şi te inspiră filmuleţul de mai jos!

ASUS ZenFone 3 MAX

După cum ai putut observa, s-a profitat de fiecare loc liber din geantă. Impresionant, dar tânărul a reuşit să-şi bage în bagajul de cabină suficiente haine pentru un city break de 3-4 zile. Geanta din filmuleţ are dimensiunile 55 cm x 35 cm x 23 cm.

S-ar putea sa-ti placa si
2 Comentarii
  1. Nicky Predescu says

    Foarte tare, dar tipul a bagat haine pentru o saptamana – 10 zile, nu pentru un city break!

  2. […] vă îmbunătăţiţi şansele de supravieţuire în cazul unui accident cu avionul. V-am arătat cum să vă împachetaţi bagajul de cabină. V-am anunţat că 2012 a fost anul cu cel mai bun indice al siguranţei aeriene din istoria […]

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Translate »
Citește articolul precedent:
Westray – Papa Westray cu Loganair – cel mai scurt zbor comercial operaţional

S-a gândit cineva care ar putea fi cel mai scurt zbor comercial operaţional? L-am găsit prezentat de Ioana! Este vorba...

Închide