Sfat: Cum sa impachetezi bagajul de cabina

Cum să-ţi împachetezi bagajul de cabină (video)

2 920

Companiile aeriene au politici diferite când vine vorba de bagajul de cabină. Cele full-service acceptă o geantă cu dimensiunile standard 55 cm x 40 cm x 20 cm şi greutatea de până la 10Kg (este bine să verifici înainte la fiecare companie aeriană cu care urmează să călătoreşti). Dacă ai norocul, poţi lua şi o geantă de mână (geantă foto, geantă laptop, o pătură etc) pe care să o poţi aşeza sub scaunul din faţă.

Companiile low-cost au început să schimbe politica bagajului de cabină. Wizz Air a lansat noua politică de bagaje în România. Cele până la dimensiunile 42x32x25cm; (30 L) sunt gratuite, iar cele care depăşesc bagajul mic de cabină, dar până la dimensiunile maxime 56x45x25cm; (60 L) sunt taxate cu 10 EUR.

Blue Air a mărit limita de greutate a bagajului de cabină de la 7 kg la 10 kg, dar în limitele standard 55 cm x 40 cm x 20 cm.

Vacante Last Minute by Paralela 45 Luxury

Situaţiile fiind date, trebuie să ai mare grijă cum îţi faci bagajul de cabină. Geanta este limitată în dimensiuni şi greutate, aşa că trebuie să-ţi iei strictul necesar în funcţie de călătoria pe care urmează să o faci. Tu cât de bine ai învăţat să-ţi împachetezi lucrurile? Poate te ajută şi te inspiră filmuleţul de mai jos!

După cum ai putut observa, s-a profitat de fiecare loc liber din geantă. Impresionant, dar tânărul a reuşit să-şi bage în bagajul de cabină suficiente haine pentru un city break de 3-4 zile. Geanta din filmuleţ are dimensiunile 55 cm x 35 cm x 23 cm.

avion+cazare litoral Romania

S-ar putea sa-ti placa si Mai multe de la autor:

2 Comentarii

  1. Nicky Predescu says

    Foarte tare, dar tipul a bagat haine pentru o saptamana – 10 zile, nu pentru un city break!

  2. AirlinesTravel.ro la 1 an şi 1000 de articole | Airlines Travel

    […] vă îmbunătăţiţi şansele de supravieţuire în cazul unui accident cu avionul. V-am arătat cum să vă împachetaţi bagajul de cabină. V-am anunţat că 2012 a fost anul cu cel mai bun indice al siguranţei aeriene din istoria […]

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Translate »
Citește articolul precedent:
Westray – Papa Westray cu Loganair – cel mai scurt zbor comercial operaţional

S-a gândit cineva care ar putea fi cel mai scurt zbor comercial operaţional? L-am găsit prezentat de Ioana! Este vorba...

Închide