Crystal Luxury Air va opera avioane Boeing 777 si 787

Crystal Luxury Air va opera avioane Boeing 777 si 787

Crystal Luxury Air va opera un Boeing 777-200LR – croaziere aeriene de lux

Oferta Vila Camelia

Crystal Cruises, cea mai premiată companie pentru croaziere de lux, se va extinde şi în domeniul aviaţiei. În 2017, Crystal va lansa Crystal River Cruises şi Crystal Luxury Air. Despre Crystal River Cruises nu vă putem spune prea multe, însă vă povestim mai multe despre Crystal Luxury Air.

Crystal Luxury Air

Crystal-Luxury-Air

Crystal Luxury Air va fi un operator aerian cu servicii de lux, care va avea certificatul de operare aeriana (AOC) obţinut în Aruba. Va opera zboruri internaţionale în regim de lux. Aeronava Boeing 777-200LR, un model ce poate transporta până la 400 de pasageri, va fi reconfigurată pentru a putea transporta 88 de pasageri în cele mai extravagante condiţii. Scaunele vor fi de business şi se vor putea transforma în paturi de lux. La bordul avionului vor mai fi amenajate un lounge și un bar. Crystal Luxury Air va avea în flotă şi un Boeing 787-8 Dreamliner configurat pentru a transporta 52 de persoane.

Boeing-777-200LR-Crystal

Boeing 777-200LR Crystal Luxury Air / Foto: jetphotos.net

Crystal Luxury Air intenţionează să ofere croaziere de lux în jurul lumii, durata acestora putând fi cuprinsă între 17 şi 28 de zile (cu 10-12 escale). Excursiile vor cuprinde cazări la hoteluri luxoase, mese la cele mai elegante restaurante cu stele Michelin şi divertisment.

Din 2017, cei pasionaţi de avioane şi cu buzunarele pline se vor putea bucura de croaziere aeriene în cele mai luxoase condiţii.

Sharing is caring!

Daca vrei sa afli primul despre cele mai bune tarife la biletele de avion sau sa fii la zi cu noutatile din aviatie, aboneaza-te prin RSS si urmareste AirlinesTravel.ro pe Facebook si pe Twitter!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »
Citește articolul precedent:
Bombardier-DHC-8Q-402-Austrian-Airlines
Austrian Airlines creşte numărul zborurilor pe ruta Viena – Iaşi, din vara lui 2016

Începând cu 29 martie 2016, Austrian Airlines va creşte numărul zborurilor pe ruta Iaşi - Viena. Va fi adăugată o...

Închide