Constanţa - Atena cu Blue Air, din 4 iunie 2016

Constanţa - Atena cu Blue Air, din 4 iunie 2016

Constanţa – Atena cu Blue Air, din 4 iunie 2016

Oferta Vila Camelia

Pentru Blue Air, începutul lunii iunie vine cu multe rute noi. Va fi un tur de forţe pentru oficialii Blue Air, fiind anunţate multe zboruri de pe 5 aeroporturi din România. Pe lângă inaugurarea zborurilor spre Cluj, Lyon sau Lisabona, Blue Air va inaugura şi ruta Constanţa – Atena – Larnaca, care va debuta pe 4 iunie 2016. Vor fi operate 2 zboruri săptămânale, după următorul orar:

Constanţa 12:15 – 13:45 Atena 14:30 – 16:15 Larnaca marţi, sâmbătă
Larnaca 07:30 – 09:15 Atena 10:00 – 11:30 Constanţa marţi, sâmbătă

constanta-atena-blue-air

FOTO: news.gtp.gr / Constanta – Atena cu Blue Air

Pentru zborurile Constanţa – Atena, tarifele pornesc de la 19.99 EURO/segment. Dacă alegeţi să plătiţi prin PayPal, tariful va beneficia de 10 Dolari/EURO discount.

Cu Blue Air, Grecia este tot mai aproape chiar şi pentru dobrogeni. Totodată, Aeroportul Internaţional „Mihail Kogalniceanu” din Constanţa începe să se dezvolte, salutând cu mare fast fiecare rută nouă. Odată cu inaugurarea acestei rute, echipa Airlines Travel se va deplasa la Atena pentru a descoperi frumuseţile greceşti. Nu vom rata Acropole şi edificiile din Atena şi vom încerca să ajungem în portul Pireu. Dacă aveţi şi alte sugestii pentru un city-break la Atena, le aşteptăm cu mare drag prin comentarii la acest articol.

Profitaţi de oferta Blue Air pentru Constanţa – Atena!

Sharing is caring!

Daca vrei sa afli primul despre cele mai bune tarife la biletele de avion sau sa fii la zi cu noutatile din aviatie, aboneaza-te prin RSS si urmareste AirlinesTravel.ro pe Facebook si pe Twitter!
No Comments

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »
Citește articolul precedent:
Airbus-A350-XWB-Cathay-Pacific
Primul Airbus A350 XWB Cathay Pacific, la Hong Kong

Pe 30 mai 2016, primul Airbus A350 XWB Cathay Pacific a ajuns la Hong Kong, livrat de la baza din...

Închide