Concurs: Lasă-te surprins de Germania

1 167

Germania este una dintre ţările mele preferate. Am călătorit la Berlin, Munchen, Nuremberg-Coburg, iar pe listă mai am câteva destinaţii din zona Bavariei şi Germania de nord. Mi-ar plăcea să ajung la Hamburg, în special pentru Miniatur Wunderland (MiWuLa) şi pentru a face plane spotting la Knuffingen Airport. Am pe listă câteva castele: Castelul Neuschwanstein (în apropiere de Munchen), Castelul Hohenzollern (la 80 de kilometri de Stuttgart), Castelul Schwerin (în apropiere de Hamburg) etc.. Sunt fan tehnologie şi precizie nemţească. Îmi plac pieţele de crăciun, îmi place arhitectura clădirilor bavareze şi lista locurilor frumoase este foarte lungă.

Knuffingen Airport

Dacă şi tu eşti fan Germania (sau poate vrei să o descoperi de azi înainte), ai şansa să fii câştigătorul unui city break de 3 zile (doua nopţi) la Munchen, pentru două persoane, cu transportul (bilete de avion) şi cazarea asigurate (la un hotel de minim 3 stele).

Circuite exotice

Munchen

În perioada 1 – 31 decembrie 2015, Organizatia Germană pentru Turism si Lufthansa au în derulare un frumos concurs prin care te invită să descoperi Germania ca destinaţie de vacanţă.

Mecanismul concursului este unul foarte simplu. Ce trebuie sa faci?

1. Accesezi pagina de concurs (click pe link):
2. Răspunzi corect la cele 5 întrebări din formular. Dacă se întâmplă să nu cunoşti răspunsul, ai un buton roşu ajutător. Dar eu am încredere că te vei descurca fără probleme.
3. După ce ai răspuns corect la întrebări, la final ai de completat câteva câmpuri cu datele tale. Să le completezi corect pentru a putea intra în cursa pentru premiu.
4. Apeşi “Trimiteţi” şi te apuci să-şi faci bagajul pentru Munchen! 🙂

Există şi un regulament pe care ar fi bine să-l citşti!

Tentant? Îţi urez mult succes!

P.S. Aşteptăm impresii şi imagini din Germania, de la aeroporturi, cu avioane etc! Le puteţi lăsa în comentarii, puteţi posta pe pagina noastră de facebook sau să le trimiteţi la adresa de email sorin@airlinestravel.ro!

Doriti sa calatoriti si nu v-ati decis unde? Cautati si rezervați bilete de avion pe vola.ro, iar pentru vacante premium apelati la Paralela 45 Luxury!
VINO GRATIS CU AVIONUL LA MARE

S-ar putea sa-ti placa si Mai multe de la autor:

1 comentariu

  1. camelia says

    castigator la acest concurs,este cineva?

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Translate »
Citește articolul precedent:
A350_XWB_MSN24_TAM
(Video) Primul Airbus A350 XWB TAM Airlines la primul zbor

Pe 1 decembrie 2015, primul Airbus A350-900 XWB (MSN024) TAM Airlines a operat cu succes primul zbor, decolând de la...

Închide