Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti anunţă zboruri anulate: spre/din Frankfurt, Istanbul, Moscova şi Milano

0 151
avion+cazare litoral Romania

Pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti şi Aeroportul Internaţional Bucureşti Băneasa Aurel Vlaicu, traficul aerian se desfăşoară în condiţii de ninsoare abundentă şi viscol cu rafale de vânt de peste 75 km/h, care transportă zăpada pe sol.

Aeroport-Otopeni-conditii-iarna

Din cauza condiţiilor meteo nefavorabile, au fost anulate zborurile din/spre Istanbul (RO261/RO262 TAROM), Moscova (RO241/RO242 TAROM) şi Frankfurt (RO301/RO302 TAROM), ai căror pasageri urmează să fie îmbarcaţi în cursul după amiezii pe alte zboruri cu aceleaşi destinaţii. De asemenea, tot astăzi au fost anulate zborurile din/către Milano (W63137/W63138 Wizz Air).

Pensiunea Iara

Unele curse aeriene pot înregistra întârzieri la decolare, determinate de degivrarea aeronavelor şi de operaţiunile de handling la sol îngreunate de vreme, punctual unele întârzieri ajungând la două ore.

Pe aeroporturile Capitalei se intervine constant cu utilajele proprii pentru deszăpezirea pistelor, platformelor şi căilor de rulare, care sunt închise periodic pentru îndepărtarea zăpezii. Pe ambele aeroporturi sunt asigurate condiţiile pentru desfăşurarea în deplină siguranţă a operaţiunilor aeriene.

Informaţii în timp real despre situaţia zborurilor pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti pot fi găsite pe pagina de webwww.bucharestairports.ro.

hotel unirea

Ştire în curs de actualizare!

S-ar putea sa-ti placa si

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Translate »
Citește articolul precedent:
Amsterdam – Salt Lake City cu KLM, din 5 mai 2016

KLM îşi va extinde reţeaua de destinaţii în Statele Unite. Începând cu 5 mai 2016, KLM va opera zboruri pe...

Închide