Compania aeriană Fly One, lansată oficial

0 403

Pe 23 mai 2016, o nouă companie aeriană a fost lansată în Republica Moldova. Fly One vine cu un capital 100% privat şi vizează în principal transportul de pasageri. Promite tarife accesibile pentru destinaţii din Rusia şi Europa.

Airbus-A320-Fly-One
Foto: Mihai Armas / Airbus A320 Fly-One

Începând cu luna aprilie 2016, Fly One operează curse charter spre Antalya, Heraklion, Rhodos, iar din luna iunie va opera curse regulate spre 9 destinații din Europa și Rusia ca Verona, Parma, Londra, Dublin, Lisabona, Barcelona, Moscova, St. Petersburg, Voronej. Tarifele pornesc de la

Conferinţa de presă – lansare Fly One

Circuite exotice

Pentru desfășurarea activității de transport aerian a pasagerilor, FLY ONE dispune de 2 aeronave moderne de tip Airbus A320, iar în caz de necesitate, se poate apela și la o navă de rezervă.

harta-zboruri-fly-one

În urma verificărilor, am găsit doar o aeronavă FlyOne, un avion Airbus A320-200 înmatriculat ER-AXJ. Are 24.2 ani şi este propulsat de 2 motoare IAE V2500-A1. Este configurat în 2 clase: 8 locuri la Business Class şi 144 de locuri la Economy Class.

Airbus-A320-Fly-One
FOTO: Mihai Armas / Airbus A320 Fly One

Update: Al doilea Airbus A320 Fly One (ER-AXO) a sosit pe 2 iunie 2016.

Doriti sa calatoriti si nu v-ati decis unde? Cautati si rezervați bilete de avion pe vola.ro, iar pentru vacante premium apelati la Paralela 45 Luxury!
VINO GRATIS CU AVIONUL LA MARE

S-ar putea sa-ti placa si Mai multe de la autor:

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Translate »
Citește articolul precedent:
Bucuresti-Hamburg-TAROM
(Video) Zborul inaugural TAROM şi botezul la Hamburg

Pe 9 mai 2016, TAROM a inaugurat ruta Bucureşti - Hamburg. Zborul inaugural RO321 a avut un grad de încărcare...

Închide