Chişinău – Bologna (30 septembrie) şi Chişinău – Londra (27 octombrie) cu Wizz Air

0 98

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală și de Est, a anunțat astăzi noi rute din Chișinău spre Bologna și spre Londra. Biletele pentru ambele destinații vor fi disponibile începând cu 16 iunie pe www.wizzair.com.

Zborurile din Chișinău spre Aeroportul Bologna Guglielmo Marconi încep pe 30 septembrie și vor fi operate inițial miercurea și duminica. Zborurile din Chișinău spre Aeroportul Londra Luton vor demara pe 27 octombrie și vor fi operate marțea, joia și sâmbăta. Wizz Air oferă deja zboruri cunoscute din capitala Moldovei spre aeroporturi cum ar fi Roma Ciampino, Veneția Treviso și Milano Bergamo.

RUTE NOI WIZZ AIR DIN CHIȘINĂU CE POT FI REZERVATE DIN 16 IUNIE:

Circuite exotice
Destinație Zile de operare Dată de începere Tarife de la*:
Bologna miercuri, duminică 30 septembrie €39.99
Londra Luton marți, joi, sâmbătă 27 octombrie €49.99

Daniel Carvalho, purtător de cuvânt Wizz Air, a declarat: “Suntem fericiți să vedem că, pe măsură ce tarifele scăzute Wizz Air devin din ce în ce mai populare, cererea pasagerilor pentru călătorii din și spre Chișinău este în creștere. Observăm mai multe tipuri de pasageri care profită de zborurile noastre dintre Moldova și Italia, inclusiv turiști și oameni care călătoresc în scop de afaceri, și ne bucurăm că luăm parte la dezvoltarea Moldovei ca destinație turistică. Londra are un potențial major pentru a oferi călători spre Moldova, în scop turistic sau de afaceri, dar și ca destinație. Considerăm aceste noi rute ca un semn de soliditate pentru Chișinău.”

Pe 19 mai 2015, Wizz Air a prezentat noul livery şi noile uniforme.

Doriti sa calatoriti si nu v-ati decis unde? Cautati si rezervați bilete de avion pe vola.ro, iar pentru vacante premium apelati la Paralela 45 Luxury!
VINO GRATIS CU AVIONUL LA MARE

S-ar putea sa-ti placa si Mai multe de la autor:

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Translate »
Citește articolul precedent:
Predicţie Airbus: 32600 de aeronave noi în valoare totală de 5 trilioane de dolari în următorii 20 de ani

De la primul zbor comercial operat în 1914 şi până la 32 de milioane de zboruri pe an înregistrate în...

Închide