Charterele Blue Air, operate în condiții normale

0 87

Având în vedere informațiile cu privire la situația din Turcia, compania Blue Air precizează că toate zborurile charter programate pentru astăzi, 16 iulie 2016, se desfășoară în condișii normale. Aeroportul din Antalya este deschis și fără restricții.

Charterele Blue Air

Blue Air, împreună cu turoperatorii parteneri, are programate pentru astăzi 8 zboruri dinspre București, Iași, Cluj, Suceava și Timișoara către Antalya.

Oferte pachete iunie
pasageri-antalya
FOTO: Matthias Vukovich / Live din aeroportul din Antalya

Decizia de operare a venit în urma consultărilor avute pe parcursul nopții cu reprezentanții tur operatorilor parteneri, cu agenții de handling din Antalya, dar și cu reprezentanții Ministerului Afacerilor Externe Român.

În paralel, pe parcursul zilei, reprezentanții Blue Air au fost în permanent contact cu echipajele care operau zborurile. Acestea au reconfirmat că pe aeroportul din Antalya nu exista niciun semn de presiune perceptibil, operațiunile desfășurandu-se normal.

Pe aceasta cale, Blue Air dorește să reasigure pasagerii că, în strânsă legatură cu autoritățile statului, dar și cu agențiile tur operatoare partenere, situația este monitorizată. Iar zborurile sunt operate conform orarului stabilit și comunicat.

Doriti sa calatoriti si nu v-ati decis unde? Pentru vacante premium apelati la Paralela 45 Luxury!
VINO GRATIS CU AVIONUL LA MARE

S-ar putea sa-ti placa si Mai multe de la autor:

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Translate »
Citește articolul precedent:
YR-BGB-TAROM-Boeing-737-300
Zbor umanitar TAROM, în colaborare cu MAE

Conform unor declarații făcute de oficialii TAROM, compania aeriană va opera un zbor suplimentar umanitar pentru aproximativ 100 de pasageri....

Închide