Câștigătorii concursului de fotografie "Aeromania 2015"

Câștigătorii concursului de fotografie "Aeromania 2015"

Câștigătorii concursului de fotografie „Aeromania 2015”

Oferta Vila Camelia

Aeromania a fost raiul fotografilor. Sute de fotografii, care mai de care mai spectaculoase au intrat în concursul organizat de Aeroportul Tuzla. Din păcate nu poate să fie decât un mare câștigător. Chiar și așa, juriul a ales alți șase fotografi excepționali pentru a-i premia.

Radu Lupu este marele câștigător de la Aeromania 2015. Imaginea sa a fost apreciată în mod deosebit de toți oamenii din juriu. Radu primește un zbor cu avionul, un afiș semnat de toți piloții și va fi invitatul special al expoziției foto care va avea lor la Aeroportul Internațional Tuzla.

Locul doi, după îndelungi deliberări, a fost revendicat de Răzvan Negrea, iar Premiul trei este împărțit de Gelu Strâmboaia, Cristina Georgescu și Laurențiu Căpățână. Mențiunile acordate de juriul din acest an ajung la Aurelian Nedelcu și Octavian Burcu.

Fotografiile câştigătoare!

Câștigătorii primelor două premii pot să-și aleagă momentul în care vor zbura cu un avion de la Aeroportul Tuzla. Expoziția foto va fi una itinerantă. Ea va avea un vernisaj la Aeroportul Internațional Tuzla și apoi va pleca spre Constanta. La eveniment va participa și graficianul Filiz Velula, un specialist al desenelor de aviație și mașini de epocă.

Sharing is caring!

Daca vrei sa afli primul despre cele mai bune tarife la biletele de avion sau sa fii la zi cu noutatile din aviatie, aboneaza-te prin RSS si urmareste AirlinesTravel.ro pe Facebook si pe Twitter!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »
Citește articolul precedent:
concurs-15-ani-paradis
[Concurs] Povestea ta de 15 ani – concurs aniversar Paradis Vacanţe de vis 15 ani!

Concursul "Povestea ta de 15 ani – concurs aniversar PARADIS VACANTE DE VIS 15 ANI!" se desfăşoară pe pagina Facebook...

Închide