Care este cea mai tare experienta traita cu avionul? (concurs)

Care este cea mai tare experienta traita cu avionul? (concurs)

Care este cea mai tare experienţă trăită cu avionul? (concurs)

Oferta Vila Camelia

În scurt timp facem 3 luni de la inaugurarea acestui proiect pe marele www şi ne-am gândit să te trimitem la plimbare. Airlines Travel şi Carpatair te invită la un super concurs cu multe premii. Marele premiu constă în 2 bilete pe orice rută operată de Carpatair, în perioada 1 septembrie 2012 – 1 decembrie 2012 (ultimul retur).

Am decis să facem acest concurs pentru bloggeri (te regăseşti si tu printre ei daca ai un blog vechi de mai bine de 3 luni şi pe care postezi minimum 1 post pe săptămână), pentru că dorim poveşti frumoase despre experienţa ta cu avionul.

Dar să nu o mai lungim şi să vă spun regulamentul. Vrem de la tine să scrii pe blogul tău cea mai tare experieţă trăită la bordul avionului, într-un aeroport etc. Vrem să auzim poveşti interesante şi frumoase, să ne spui cum te-ai simţit cu avionul, ce senzaţie ţi-a lăsat în zbor, poate fi povestită experienţa primului zbor, dar fără să fie menţionate numele companiilor aeriene (descalificăm nerespectarea acestei cerinţe).

Articolul trebuie să fie de minimum 500 de caractere, ca să avem ce să citim, şi trebuie să menţionezi, în cadrul articolului, că participi la concursul organizat de Airlines Travel (cu link spre pagina articolului de concurs pentru track si lasă un comentariu ca să fii sigur că vedem postarea ta) şi Carpatair (cu link spre pagina operatorului aerian – www.carpatair.com). Cele mai frumoase poveşti vor fi premiate astfel:

Premiul 1: 2 bilete dus/întors spre orice destinaţie Carpatair – perioada de călătorie 1 septembrie 2012 – 1 decembrie 2012 (ultimul retur);
Premiul 2: O machetă de avion Carpatair (Fokker 100 la scara 1:100)+ o borsetă utilă în călătorii din partea LaptopNews.ro;
Premiul 3: Un rucsac de laptop din partea LaptopNews.ro + Aero-Mouse Carpatair, ursuleţ Carpatino şi breloc avion muzical.

Câştigătorii vor fi desemnaţi prin jurizare. Credem că este Fair Play să oferim aceste premii celor mai frumoase poveşti, iar acest lucru va fi decis de Alina Blaga (Marketing Specialist Carpatair), Narcisa Suruianu (travelgirls.ro) şi Sorin Rusi (subsemnatul)(airlinestravel.ro).

Concursul se va desfăşura în perioada 15 iunie 2012 – 15 iulie 2012 (ora 23.59). Câştigătorii vor fi anunţaţi pe 22 iulie (data poate varia în funcţie de numărul articolelor înscrise în concurs). Aşa că aveţi timp berechet să scrieţi cea mai tare experienţă trăită de voi cu avionul. Succes!

Dacă doriţi să fiţi la zi cu informaţiile despre avioane, companii aeriene, aeroporturi, promoţii şi concursuri, puteţi să daţi like (http://www.facebook.com/AirlinesTravel şi http://www.facebook.com/Carpatair), follow (https://twitter.com//airlinestravel) sau să vă abonaţi la RSS Airlines Travel:


** La concurs nu participă organizatorii, reprezentanţii juriului şi nici rudele de gradul I ale acestora!

Sharing is caring!

Daca vrei sa afli primul despre cele mai bune tarife la biletele de avion sau sa fii la zi cu noutatile din aviatie, aboneaza-te prin RSS si urmareste AirlinesTravel.ro pe Facebook si pe Twitter!
39 Comments

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »
Citește articolul precedent:
prima_lectie_zbor_tarom_1_iunie_39
Primul aircraft spotting pe Otopeni

Luna aceasta am avut ocazia să fac primul aircraft spotting pe Otopeni. Am participat la o activitate specială, iar partea...

Închide