București – Varșovia cu Wizz Air, din 30 iunie 2017

1 579

Wizz Air anunță o nouă rută pentru 2017: București – Varșovia. Începând cu 30 iunie 2017, compania va aloca cea de-a șaptea aeronavă bazei din Varșovia și va începe să opereze pe șapte noi rute. Varșovia va fi conectată cu patru capitale din Europa Centrală și de Est: București, Bratislava, Kiev și Vilnius. Plus 3 destinații de relaxare și vacanță: Lyon și Nisa în Franța și Lamezia Terme în Italia.

București – Varșovia cu Wizz Air

zboruri-noi-varsovia

Circuite exotice

Varșovia este capitala și cel mai mare oraș din Polonia, cu o istorie bogată, dar în același timp o metropolă cosmopolită și modernă. Arhitectura variată reflectă istoria lungă și turbulentă a orașului, de la biserici gotice și palate neoclasice la zgârie nori moderni. Varșovia găzduiește multe instituții naționale și agenții guvernamentale, dar și multe companii locale și internaționale.

Orarul zborurilor București – Varșovia cu Wizz Air:

W6 1584 București H. Coandă 13:25 – 14:10 Varșovia Chopin
W6 1583 Varșovia Chopin 10:10 – 12:55 București H. Coandă

Locurile pentru zborurile București – Varșovia sunt deja disponibile și pot fi rezervate pe wizzair.com de la doar 29.99 EUR/segment (bagaj de mână mic inclus – 42x32x25cm). Vor fi operate 4 zboruri săptămânale, în zilele: luni, miercuri, vineri și duminică.

Doriti sa calatoriti si nu v-ati decis unde? Cautati si rezervați bilete de avion pe vola.ro, iar pentru vacante premium apelati la Paralela 45 Luxury!
VINO GRATIS CU AVIONUL LA MARE

S-ar putea sa-ti placa si Mai multe de la autor:

1 comentariu

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Translate »
Citește articolul precedent:
silver-beach-mauritius
(P) Revelion 2017 – propuneri pentru noaptea dintre ani

Povestea revelionului, a anului nou, datează din 1691. În acele vremuri, Papa Inocențiu al XII-lea a stabilit ziua de 1...

Închide