Bucureşti - Valencia cu TAROM şi în orarul de iarnă 2015/2016

Bucureşti - Valencia cu TAROM şi în orarul de iarnă 2015/2016

Bucureşti – Valencia cu TAROM şi în orarul de iarnă 2015/2016

Oferta Vila Camelia

Începând cu 19 iunie 2015, TAROM a început oprarea zborurilor pe ruta Bucureşti – Valencia. Iniţial, ruta a fost anunţată sezonieră, iar ultimul zbor din acest an era programat pentru 28 septembrie.

Pentru că sunt cereri, TAROM a decis să menţină această rută şi în sezonul de iarnă 2015/2016, iar zborurile vor fi operate după următorul orar:

RO 431 Bucuresti-Valencia, plecare din Otopeni la orele 20.10 /sosire la Valencia la orele 22.45
RO 432 Valencia-Bucuresti, plecare din Valenicia la orele 23.30/sosire la Otopeni la ora 03.55

Veţi putea călători la bordul aeronavelor Airbus A318. Biletele sunt disponibile, iar preţurile pornesc de la 143 euro, tarife ce includ gratuit bagajul de cabină în limita a 10 kg, bagajul de cală – 1 piesă de 23 kg, cina caldă, băuturi alcoolice, băuturi răcoritoare, ceai şi cafea.

Compania TAROM va continua să ofere – gratuit – pasagerilor meniuri speciale, care pot fi comandate de către aceştia, în momentul în care îşi realizează rezervările pe zborurile TAROM. Se poate opta pentru mai multe tipuri de meniuri: vegetarian, lacto-vegetarian, vegetarian crud, meniu constând doar în fructe, meniu de post, meniu fără sare şi meniu care respectă rigorile regimului alimentar al persoanelor care au diabet. De asemenea, la cererea pasagerilor, pot fi realizate meniuri pentru bebeluşi sau meniuri pentru copii.

Sharing is caring!

Daca vrei sa afli primul despre cele mai bune tarife la biletele de avion sau sa fii la zi cu noutatile din aviatie, aboneaza-te prin RSS si urmareste AirlinesTravel.ro pe Facebook si pe Twitter!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »
Citește articolul precedent:
KLM_Wine-Tasting-Flight-AMS-SFO
Degustare de vinuri organizată de la KLM, totul la o altitudine de 10.000 metri

În 3 ani de AirlinesTravel, am avut ocazia şi plăcerea să particip la multe degustări de vinuri. Fiecare degustare este...

Închide