Bucureşti – Iaşi cu TAROM, 4 zboruri zilnice în orarul de iarnă 2015 / 2016

1 110

Competiţia se ascute pe ruta internă Bucureşti – Iaşi. După ce Blue Air a anunţat că va inaugura zborurile pe ruta Bucureşti – Iaşi, începând cu 25 octombrie 2015, multă lume s-a întrebat cum va reacţiona TAROM. Răspunsul a venit în acestă zi.

Compania Tarom va continua, în sezonul de iarnă 2015 / 2016, să opereze 4 zboruri zilnice pe ruta Bucureşti-Iaşi-Bucureşti. Orarul de zbor al acestor curse oferă posibilitatea de a călători pe parcursul întregii zile, asigurând flexibilitate în planificarea deplasărilor efectuate în interes de afaceri sau în interes personal.

Pentru calatoriile începând cu 25 octombrie 2015, TAROM oferă, dupa data de 01 august 2015, tarife de la 79 euro dus-intors, în clasa economică. Tarifele includ bagajul de cabina în limita a 10 kg, bagajul de cală (o piesă de până la 23 kg şi o gustare ce conţine un sandwich şi o prajitură. La bordul avioanelor TAROM, care opereaza pe această rută, se oferă băuturi răcoritoare, ceai, cafea.

Utilizand serviciul Check-in Online sau Check-in pe mobil, pasagerii au posibilitatea de a-şi rezerva gratuit locul în avion şi de a beneficia de 2 kg în plus la bagajul de cală (25 kg în loc de 23 kg).

Circuite exotice

După cum putem observa, TAROM nu va renunţa la rută şi va continua să opereze zboruri cu ATR-uri. Însă o mişcare strategică ţine de preţuri. Suntem curioşi câte bilete vor fi disponibile la tariful de 79 EURO. Concurenţa este bună în orice domeniu.

Doriti sa calatoriti si nu v-ati decis unde? Cautati si rezervați bilete de avion pe vola.ro, iar pentru vacante premium apelati la Paralela 45 Luxury!
VINO GRATIS CU AVIONUL LA MARE

S-ar putea sa-ti placa si Mai multe de la autor:

1 comentariu

  1. [Oferta Blue Air] Bucureşti – Iaşi de la 320 lei | Airlines Travel

    […] României, care onorează această această rută cu 4 zboruri zilnice. În urmă cu puţin timp, TAROM a venit cu precizări cu privire la ruta Bucureşti – Iaşi, anunţând că păstrează frecvenţa de 4 zboruri şi în orarul de iarnă 2015 / 2016, dar a […]

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Translate »
Citește articolul precedent:
(Video) Boeing 737-800 Transavia – aterizare fără flapsuri şi cu vânt din lateral

Pe 25 iulie 2015, o aeronavă de tipul Boeing 737-800 (PH-GUA) Transavia a operat o aterizare cu vând din lateral...

Închide