București – FARO cu Blue Air, din 25 iulie 2016

2 137

Ce ziceţi de o vacanţă în Algarve, o zonă care nu duce lipsă de plaje superbe? Găsiți numeroase staţiuni unde vă puteţi relaxa, juca golf şi mânca diverse preparate din peşte proaspăt sau fructe de mare.

București – FARO cu Blue Air

Faro Algarve Portugalia
FOTO: Wikipedia.org
Circuite exotice

Pentru o perioadă limitată, puteţi călători cu Blue Air între Bucureşti şi Faro! Zborurile sunt operate în fiecare zi de luni, în perioada 25 iulie – 19 septembrie 2016. Biletele de avion le puteți rezerva ușor pe www.blueairweb.com.

Orarul zborurilor București – FARO cu Blue Air:

0B9315 Bucuresti 14:00 – 16:35 Faro
0B9314 Faro 17:35 – 23:40 Bucuresti

Tarifele sunt mărisoare și pornesc de la 619 lei/segment!

Doriti sa calatoriti si nu v-ati decis unde? Cautati si rezervați bilete de avion pe vola.ro, iar pentru vacante premium apelati la Paralela 45 Luxury!
VINO GRATIS CU AVIONUL LA MARE

S-ar putea sa-ti placa si Mai multe de la autor:

2 Comentarii

  1. James says

    Cred ca nu au fost inca puse in vanzare. momentan optiunile sunt fie „nu zboara” (in anumite zile) fie „nu mai sunt locuri disponibile” – greu de crezut.

    1. Sorin Rusi says

      Da, asteptam sa vedem ce decide Blue Air. Mi se pare aiurea situatia. Au anuntat pe facebook disponibilitatea rutei, dar nu se pot rezerva bilete…

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Translate »
Citește articolul precedent:
Conferinta-Ryanair-Timisoara
[Oferta Ryanair Timișoara] bilete avion de la 6 EURO

Astăzi, 22 iulie, Ryanair a lansat o promoție extraordinară pentru Timișoara: 40% reducere pentru toate rutele din Timișoara către/din Germania...

Închide