Bruxelles - Mumbai cu Brussels Airlines, din martie 2017

Bruxelles - Mumbai cu Brussels Airlines, din martie 2017

Bruxelles – Mumbai cu Brussels Airlines, din martie 2017

Oferta Vila Camelia

Începând cu martie 2017, Brussels Airlines va începe operarea zborurilor pe ruta Bruxelles – Mumbai. Ruta va fi onorată cu 5 zboruri săptămânale. Se va zbura spre Chhatrapati Shivaji, cel mai modern aeroport din Mumbai.

Brussels-Airlines

Bruxelles – Mumbai cu Brussels Airlines

Situată pe Coasta de Vest, metropola Mumbai este capitala statului Maharashtra. Cu 20 de milioane de locuitori, este clasată în top 10 cele mai mari metropole din lume. Orașul, care a purtat numele de Bombay până în 1995, este casa instituțiilor financiare mari din India. Este hub-ul maritim al țării, bastion al celebrului Bollywood și inima multor alte sectoare economice (diamante, produse farmaceutice, IT).

Lars Redeligx, Brussels Airlines Chief Commercial Officer, a declarat că Mumbai este a 3-a destinație intercontinentală operată din Belgia, cu peste 50 000 de pasageri anual.

Sharing is caring!

Daca vrei sa afli primul despre cele mai bune tarife la biletele de avion sau sa fii la zi cu noutatile din aviatie, aboneaza-te prin RSS si urmareste AirlinesTravel.ro pe Facebook si pe Twitter!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »
Citește articolul precedent:
First_A380_commercial_flight_to_Rio_de_Janeiro
Airbus A380 Air France la Rio de Janeiro

Airbus A380 Air France la Rio de Janeiro. Pe 22 august, la 20:05, primul Airbus A380 a aterizat la RIOgaleão...

Închide