Bombardier CS300 va opera zboruri de test alături de airBaltic

Bombardier CS300 va opera zboruri de test alături de airBaltic

Bombardier CS300 va opera zboruri de test alături de airBaltic

Oferta Vila Camelia

Pe 27 septembrie, a doua aeronavă Bombardier CS300, din flota de test, a ajuns la Riga. Alături de airBaltic, va opera zboruri de test pe diferite rute din Europa și Orientul Mijlociu. Asocierea nu e întâmplătoare, transportatorul din Letonia fiind clientul de lansare pentru acest model.

bombardier-cs300-airbaltic

Zboruri de test Bombardier CS300 alături de airBaltic

Bombardier CS300 vine personalizat cu livery airBaltic și va zbura din Riga spre Vilnius, Lituania; Tallinn, Estonia și Abu Dhabi, Emiratele Arabe Unite. Aceste zboruri sunt practicate pentru familiarizarea personalului de la sol cu avionul.

O tehnică pe care am întâlnit-o și în cazul Bombardier CS100, care a operat zboruri de familiarizare alături de SWISS.

Cu o comanda ferma pentru 20 de avioane Bombardier CS300, airBaltic face un pas important pentru uniformizarea flotei all Bombardier. Operatorul low-cost din Letonia mai deține 12 aeronave de tipul Bombardier Dash 8 Q400 NextGen.

Sharing is caring!

Daca vrei sa afli primul despre cele mai bune tarife la biletele de avion sau sa fii la zi cu noutatile din aviatie, aboneaza-te prin RSS si urmareste AirlinesTravel.ro pe Facebook si pe Twitter!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »
Citește articolul precedent:
Airbus A330 RwandAir
Primul Airbus A330 RwandAir a fost livrat

RwandAir, transportatorul național al Republicii Rwanda, a recepționat primul Airbus A330. RwandAir, clientul de lansare pentru A330 în Africa de...

Închide