Companii aeriene, avioane, aeroporturi, cumpara bilete de avion, experiente din calatorii

Boeing 787 KLM in Madurodam

0 142

Înainte de toate, să vă povestesc puțin despre Madurodam. Acesta este un oraș în miniatură situat în Scheveningen, Haga, Olanda. A fost deschis publicului pe 2 iulie 1952. Sute de mii de turiști îi trec pragul anul.

aeroport-madurodam

Orășelul în miniatură a fost numit după George Maduro, un student la drept din Curaçao, care a luptat împotriva forțelor de ocupație naziste și a murit în lagărul de concentrare Dachau în 1945.

Laponia

În cadrul acestui oraș, există și un aeroport în miniatură, care a fost construit după vestitul Aeroport Schiphol din Amsterdam.

Boeing 787 KLM in Madurodam

ASUS ZenFone 3 MAX

Boeing-787-Dreamliner-KLM-Madurodam

Boeing-787-Dreamliner-KLM-Madurodam-prezentarea

Pensiunea Iara

Zilele trecute, reprezentanții KLM Royal Dutch Airlines au dezvelit noul Boeing 787 Dreamliner, care va înlocui aeronava McDonnell Douglas MD-11 din Madurodam. În 2014, KLM a pensionat ultimele aeronave MD-11. Locul acestora a fost preluat de noile Boeing 787 Dreamliner. Același lucru s-a întâmplat și în orășelul Madurodam.

La finalul lunii iunie 2016, al 6-lea Boeing 787-9 “Mimosa” a fost livrat către KLM. Flota KLM va fi înzestrată cu 21 de aeronave Dreamliner. Toate vor fi denumite după flori, un produs de export tipic olandez.

S-ar putea sa-ti placa si

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Translate »
Citește articolul precedent:
tractare-MD-11-Martinair
(Video) Ultimul McDonnell Douglas MD-11 Martinair a fost retras

Martinair, parte a grupului Air France - KLM, a retras din serviciul operațional ultimul McDonnell Douglas MD-11 (PH-MCP). Ultimul zbor...

Închide