Boeing 787 KLM in Madurodam

Boeing 787 KLM in Madurodam

Boeing 787 KLM in Madurodam

Oferta Vila Camelia

Înainte de toate, să vă povestesc puțin despre Madurodam. Acesta este un oraș în miniatură situat în Scheveningen, Haga, Olanda. A fost deschis publicului pe 2 iulie 1952. Sute de mii de turiști îi trec pragul anul.

aeroport-madurodam

Orășelul în miniatură a fost numit după George Maduro, un student la drept din Curaçao, care a luptat împotriva forțelor de ocupație naziste și a murit în lagărul de concentrare Dachau în 1945.

În cadrul acestui oraș, există și un aeroport în miniatură, care a fost construit după vestitul Aeroport Schiphol din Amsterdam.

Boeing 787 KLM in Madurodam

Boeing-787-Dreamliner-KLM-Madurodam

Boeing-787-Dreamliner-KLM-Madurodam-prezentarea

Zilele trecute, reprezentanții KLM Royal Dutch Airlines au dezvelit noul Boeing 787 Dreamliner, care va înlocui aeronava McDonnell Douglas MD-11 din Madurodam. În 2014, KLM a pensionat ultimele aeronave MD-11. Locul acestora a fost preluat de noile Boeing 787 Dreamliner. Același lucru s-a întâmplat și în orășelul Madurodam.

La finalul lunii iunie 2016, al 6-lea Boeing 787-9 “Mimosa” a fost livrat către KLM. Flota KLM va fi înzestrată cu 21 de aeronave Dreamliner. Toate vor fi denumite după flori, un produs de export tipic olandez.

Sharing is caring!

Daca vrei sa afli primul despre cele mai bune tarife la biletele de avion sau sa fii la zi cu noutatile din aviatie, aboneaza-te prin RSS si urmareste AirlinesTravel.ro pe Facebook si pe Twitter!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »
Citește articolul precedent:
tractare-MD-11-Martinair
(Video) Ultimul McDonnell Douglas MD-11 Martinair a fost retras

Martinair, parte a grupului Air France - KLM, a retras din serviciul operațional ultimul McDonnell Douglas MD-11 (PH-MCP). Ultimul zbor...

Închide