Boeing 747-400 ED FORCE ONE: in zbor din 23 martie

Boeing 747-400 ED FORCE ONE: in zbor din 23 martie

Boeing 747-400 ED FORCE ONE: programat să revină în zbor începând cu 23 martie 2016

Oferta Vila Camelia

Pe 12 martie, aeronava Boeing 747-400 ED FORCE ONE / Iron Maiden a fost implicată într-un accident la sol, care a avut loc pe Aeroportul Internaţional Arturo Merino Benítez, Santiago, Chile. În timpul unui proces de pushback, s-a rupt coloana de direcţie, iar aeronava a scăpat de sub control şi s-a lovit cu tractorul de tractare. În urma accidentului, aeronava a suferit avarii la 2 motoare şi la trenul de aterizare, iar ocupanţii tractorului au fost răniţi şi transportaţi la spital.

ed-force-one-acidente-iron-maiden-chile-5

Revenim cu veşti bune. Cele 2 persoane accidentate se vor reface complet. Cheltuielile de spitalizare vor fi acoperite din asigurarea companiei Swissport, care a fost responsabilă cu tractarea aeronavei.

Legat de avion, Boeing 747-400 ED FORCE ONE va reveni în zbor începând cu 23 martie. Stefan Eyjolfsson, directorul operaţional Air Atlanta Iceland, a declarat că a fost provocator să găsească şi să transporte piesele din Europa în Chile. Conform Stefan Eyjolfsson, aeronava va fi aptă de zbor pe 23 martie 2016, la timp pentru a transporta trupa Iron Maiden la Fortaleza (24 martie) şi São Paulo (26 martie).

Sharing is caring!

Daca vrei sa afli primul despre cele mai bune tarife la biletele de avion sau sa fii la zi cu noutatile din aviatie, aboneaza-te prin RSS si urmareste AirlinesTravel.ro pe Facebook si pe Twitter!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »
Citește articolul precedent:
Stockholm
[Oferta TAROM] Bucureşti – Stockholm de la 123 EURO la Economy / de la 475 EURO la Business

O nouă zi, o nouă ofertă. TAROM a anunţat preţuri bune pentru Stockholm. Tarifele pornesc de la 123 EURO la...

Închide