Boeing 747-400 ED FORCE ONE: programat să revină în zbor începând cu 23 martie 2016

0 79

Pe 12 martie, aeronava Boeing 747-400 ED FORCE ONE / Iron Maiden a fost implicată într-un accident la sol, care a avut loc pe Aeroportul Internaţional Arturo Merino Benítez, Santiago, Chile. În timpul unui proces de pushback, s-a rupt coloana de direcţie, iar aeronava a scăpat de sub control şi s-a lovit cu tractorul de tractare. În urma accidentului, aeronava a suferit avarii la 2 motoare şi la trenul de aterizare, iar ocupanţii tractorului au fost răniţi şi transportaţi la spital.

Boeing 747-400 ED FORCE ONE revine în zbor

ed-force-one-acidente-iron-maiden-chile-5

Circuite exotice

Revenim cu veşti bune. Cele 2 persoane accidentate se vor reface complet. Cheltuielile de spitalizare vor fi acoperite din asigurarea companiei Swissport, care a fost responsabilă cu tractarea aeronavei.

Legat de avion, Boeing 747-400 ED FORCE ONE va reveni în zbor începând cu 23 martie. Stefan Eyjolfsson, directorul operaţional Air Atlanta Iceland, a declarat că a fost provocator să găsească şi să transporte piesele din Europa în Chile. Conform Stefan Eyjolfsson, aeronava va fi aptă de zbor pe 23 martie 2016, la timp pentru a transporta trupa Iron Maiden la Fortaleza (24 martie) şi São Paulo (26 martie).

Doriti sa calatoriti si nu v-ati decis unde? Cautati si rezervați bilete de avion pe vola.ro, iar pentru vacante premium apelati la Paralela 45 Luxury!
VINO GRATIS CU AVIONUL LA MARE

S-ar putea sa-ti placa si Mai multe de la autor:

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Translate »
Citește articolul precedent:
Stockholm
[Oferta TAROM] Bucureşti – Stockholm de la 123 EURO la Economy / de la 475 EURO la Business

O nouă zi, o nouă ofertă. TAROM a anunţat preţuri bune pentru Stockholm. Tarifele pornesc de la 123 EURO la...

Închide