Blue Air scoate comisioanele bancare la cumpărarea biletelor de avion

Blue Air scoate comisioanele bancare la cumpărarea biletelor de avion

Blue Air scoate comisioanele bancare la cumpărarea biletelor de avion

Oferta Vila Camelia

Cristian, cel mai vigilent coleg din echipa Airlines Travel, ne atrage atenţia că Blue Air a operat modificări la sistemul de plăţi şi a scos comisioanele aferente achiziţionărilor biletelor de avion. Ba mai mult, chiar oferă şi o reducere de 5 EURO/pasager/segment.

Am verificat pe site-ul Blue Air şi am găsit următorul text: „Pentru achiziţionarea biletelor de pe website prin Transfer Bancar, Depunere Numerar la Raiffeisen, Bancpost, BRD sau numerar la Paypoint, Rompay, Qiwi, Zebra, beneficiaţi de o reducere de 5 EUR/ pasager/ segment de zbor din preţul total al biletului.”

metoda-plata-blue-air-1

metoda-plata-blue-air

simulare-bucuresti-hamburg-blue-air

simulare-bucuresti-hamburg-blue-air-1

Am făcut o serie de simulări spre mai multe destinaţii operate de Blue Air, iar preţurile biletelor nu s-au scumpit, însă aceste reduceri de taxe sunt active în sistemul de rezervări şi puteţi beneficia de ele. O mişcare pe care o aşteptam de multă vreme. Acum putem spune că biletele de avion Blue Air chiar au incluse toate taxele :).

Sharing is caring!

Daca vrei sa afli primul despre cele mai bune tarife la biletele de avion sau sa fii la zi cu noutatile din aviatie, aboneaza-te prin RSS si urmareste AirlinesTravel.ro pe Facebook si pe Twitter!
Etichete:
No Comments

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »
Citește articolul precedent:
Airbus Beluga XL
Începe fabricarea primului Airbus Beluga XL

În noiembrie 2014, Airbus a anunţat noul proiect Beluga XL, care cuprinde fabricarea unor aeronave de tip cargo. Astăzi vă...

Închide