Blue Air scoate comisioanele bancare la cumpărarea biletelor de avion

3 290

Cristian, cel mai vigilent coleg din echipa Airlines Travel, ne atrage atenţia că Blue Air a operat modificări la sistemul de plăţi şi a scos comisioanele aferente achiziţionărilor biletelor de avion. Ba mai mult, chiar oferă şi o reducere de 5 EURO/pasager/segment.

Am verificat pe site-ul Blue Air şi am găsit următorul text: „Pentru achiziţionarea biletelor de pe website prin Transfer Bancar, Depunere Numerar la Raiffeisen, Bancpost, BRD sau numerar la Paypoint, Rompay, Qiwi, Zebra, beneficiaţi de o reducere de 5 EUR/ pasager/ segment de zbor din preţul total al biletului.”

metoda-plata-blue-air-1

Circuite exotice

metoda-plata-blue-air

simulare-bucuresti-hamburg-blue-air

simulare-bucuresti-hamburg-blue-air-1

Am făcut o serie de simulări spre mai multe destinaţii operate de Blue Air, iar preţurile biletelor nu s-au scumpit, însă aceste reduceri de taxe sunt active în sistemul de rezervări şi puteţi beneficia de ele. O mişcare pe care o aşteptam de multă vreme. Acum putem spune că biletele de avion Blue Air chiar au incluse toate taxele :).

Doriti sa calatoriti si nu v-ati decis unde? Cautati si rezervați bilete de avion pe vola.ro, iar pentru vacante premium apelati la Paralela 45 Luxury!
VINO GRATIS CU AVIONUL LA MARE

S-ar putea sa-ti placa si Mai multe de la autor:

3 Comentarii

  1. Modalitati de plata la Blue Air: acum si prin PayPal

    […] un sistem mai transparent cu privire la modalităţile de plată şi comisioane. Cu alte cuvinte, Blue Air a scos comisioanele bancare la cumpararea biletelor de avion. După cum puteţi observa, puteţi chiar beneficia de o reducere […]

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Translate »
Citește articolul precedent:
Airbus Beluga XL
Începe fabricarea primului Airbus Beluga XL

În noiembrie 2014, Airbus a anunţat noul proiect Beluga XL, care cuprinde fabricarea unor aeronave de tip cargo. Astăzi vă...

Închide