Blue Air prinde aripi în Cipru

0 128

Pe 3 decembrie, oficialii Blue Air au ţinut o conferinţă de presă în Cipru pentru a anunţa planul de expansiune. Au prezentat ruta Larnaca – Londra (Luton) (din 25 aprilie 2016, tarife de la 34.95 EURO/segment), dar şi câteva idei pentru a creşte nivelul operaţional de la baza din Larnaca.

Blue-Air-737-800
Blue-Air-737-800

Conform ziarului Phileleftheros, Blue Air doreşte să aloce o a doua aeronavă pentru baza din Cipru şi să înceapă operarea de zboruri directe între Larnaca şi Teheran, dar şi spre Tel Aviv, Israel. Sunt luate în calcul şi zborurile directe spre Rusia. Totodată, un oficial Blue Air s-a întâlnit cu un reprezentant al Ministerului Transporturilor şi Departamentul Aviaţiei Civile pentru a discuta procedurile care trebuie urmate pentru a dobândi un certificat de operator aerian în Cipru.

Oferte pachete iunie

Conform informaţiilor oferite de Blue Air, în 2015 (până la 30 septembrie) a înregistrat venituri de aproximativ 30 de milioane de EURO din bazele externe. Cum creşterea va fi accentuată în 2016, veniturile vor fi pe măsură. Vă reamintim că Blue Air a primit certificarea IOSA. Cer senin, Blue Air!

Doriti sa calatoriti si nu v-ati decis unde? Pentru vacante premium apelati la Paralela 45 Luxury!
VINO GRATIS CU AVIONUL LA MARE

S-ar putea sa-ti placa si Mai multe de la autor:

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Translate »
Citește articolul precedent:
OE-LVB_Austrian_Airlines_Fokker_F100
Austrian Airlines vinde flota de aeronave Fokker

Austrian Airlines a semnat un contract cu Alliance Aviation Services Limited, Australia, pentru a vinde flota de 21 de aeronave...

Închide