Blue Air anunţă zboruri externe: IAŞI – ROMA, IAŞI – PARIS şi IAŞI – LONDRA

3 430

Dupa lansarea cursei interne Bucuresti – Iasi, Blue Air anunta introducerea a 3 noi rute externe cu plecare din Iasi, respectiv Roma, Paris si Londra.

Biletele de avion sunt acum disponibile la cele mai mici tarife, incepand de la 32.90 euro/ segment (taxe incluse, locuri limitate), online pe www.blueairweb.com, prin Call Center sau la cele peste 3 000 de agentii partenere.

„Blue Air a fost infiintata cu scopul de a face transportul aerian accesibil tuturor romanilor si sa aduca Europa mai aproape de principalele orase din Romania, misiune pe care o avem si astazi la mai mult de 10 ani de la infiintare.

Aeroportul International Iasi reprezinta a cincea baza operationala a Blue Air, iar lansarea acestor 3 noi rute demonstreaza increderea pe care o avem in potentialul de dezvoltare a acestei regiuni.

Londra si Paris se vor bucura de 2 frecvente pe saptamana, iar Roma se va opera cu 3 frecvente, din 25 octombrie 2015”, a declarat dl Gheorghe RACARU, Director General Blue Air.

Circuite exotice

„Oriunde in lume, pe orice aeroport, venirea unei companii aeriene noi reprezinta un reper de evolutie‎ pentru ca, in cele din urma, consumatorii de transport aerian migreaza spre acele aeroporturi unde ofertele sunt multiple. Insa privim ca reusita primordiala conectarea directa a Iasului de o noua destinatie, Paris. Aceasta a fost poate cea mai asteptata destinatie, de catre toate mediile socio economice. Lucrurile capata o alta turnura prin intoducerea acestei noi destinatii premium, Aeroportul Iasi dovedindu-si inca o data importanta atat in raport cu alte aeroporturi regionale cat si pentru comunitatea noastra” a declarat Domnul Marius BODEA, Presedinte al Consiliului de Administratie al Aeroportului International IASI.

IAŞI 09:30 – 10:55 LONDRA miercuri, duminică
LONDRA 11:40 – 16:50 IAŞI miercuri, duminică

IAŞI 10:00 – 12:50 PARIS luni, vineri
PARIS 13:00 – 17:00 IAŞI luni, vineri

IAŞI 13:00 – 14:20 ROMA marţi, joi, sâmbătă
ROMA 15:05 – 18:25 IAŞI marţi, joi, sâmbătă

rute-noi-blue-air-iasi

Rute Blue Air:
– din Bucuresti: Barcelona, Bologna, Bruxelles, Catania, Dublin, Florenta, Iasi, Koln, Larnaca, Liverpool, Londra, Madrid, Malaga, Milano (Bergamo), Milano (Linate), Napoli, Nisa, Paris, Roma, Stuttgart, Torino, Valencia
– din Bacau: Bologna, Bruxelles, Catania, Dublin, Liverpool, Londra, Milano(Bergamo), Paris, Roma, Torino
– din Sibiu: Stuttgart
– din Constanta: Milano (Bergamo)
– din Iasi: Londra, Paris, Roma
– din Larnaca: Atena, Salonic
– din Torino (Caselle): Bari, Catania, Ibiza

Baze operationale Blue Air:
Romania: Bucuresti, Bacau, Iasi
Externe: Larnaca, Torino (Caselle)

Doriti sa calatoriti si nu v-ati decis unde? Cautati si rezervați bilete de avion pe vola.ro, iar pentru vacante premium apelati la Paralela 45 Luxury!
VINO GRATIS CU AVIONUL LA MARE

S-ar putea sa-ti placa si Mai multe de la autor:

3 Comentarii

  1. 20 de rute noi de la Blue Air pentru sezonul de vară 2016 | Airlines Travel

    […] Bun, mâine vom participa la această conferinţă şi suntem nerăbdători să aflăm noutăţile, cu toate că le putem anticipa. În vara acestui an, mai exact în iulie 2015, am scris despre mutarea strategică anunţată de Blue Air: baza la Iaşi şi zboruri pe ruta internă Bucureşti – Iaşi, dar şi despre noile rute din Iaşi spre Londra, Paris şi Roma. […]

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Translate »
Citește articolul precedent:
(Video) Boeing 787-9 ANA în livery „Star Wars”

Operatorul aerian japonez, All Nippon Airways, va recepţiona un Boeing 787-9 Dreamliner într-un livery "Star Wars", o schemă cromatică cu...

Închide