Blue Air anunţă check-in gratuit la aeroport

Blue Air anunţă check-in gratuit la aeroport

Blue Air anunţă check-in gratuit la aeroport

Oferta Vila Camelia

Blue Air vine în întâmpinarea pasagerilor prin facilitarea procesului de check-in. Astfel, începând cu 28 august 2015, serviciul de check-in la aeroport este gratuit, indiferent de ruta pe care veţi călători (nu se vor percepe taxe pentru check-in).

În continuare puteţi efectua check-in online, daca este disponibil, şi să prezentaţi la aeroport cartea de îmbarcare tiparită. Dacă veţi călători doar cu bagaj de mână, vă puteţi prezenta cu cartea de îmbarcare direct la poarta de îmbarcare, cu 60 de minute înainte de decolare.

Vă reamintim că ghişeele de check-in din Aeroportul International Henri Coanda (Otopeni) se deschid cu 3 ore şi 30 de minute înainte de ora de decolare, pentru a fluidiza traficul şi activitatea din cadrul Aeroportului Otopeni. Nu sunt ghişee dedicate pentru un singur zbor, astfel că puteţi merge la oricare dintre ghişeele de check-in Blue Air.

Sharing is caring!

Daca vrei sa afli primul despre cele mai bune tarife la biletele de avion sau sa fii la zi cu noutatile din aviatie, aboneaza-te prin RSS si urmareste AirlinesTravel.ro pe Facebook si pe Twitter!
Etichete:
No Comments

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »
Citește articolul precedent:
Zurich
[Oferta SWISS] Bucureşti – Zurich de la 128 EURO

Toamna se numără promoţiile la biletele de avion. Companiile aeriene se pregătesc pentru sezonul de toamnă 2015 sau de iarnă...

Închide