Blue Air a depăşit pragul de 2 milioane de pasageri transportaţi în 2015

Blue Air a depăşit pragul de 2 milioane de pasageri transportaţi în 2015

Blue Air a depăşit pragul de 2 milioane de pasageri transportaţi în 2015

Oferta Vila Camelia

Pe 22 decembrie 2015, Blue Air a sărbătorit depăşirea pragului de 2 milioane de pasageri transportaţi în 2015. Într-o ceremonie desfăşurată la Aeroportul Internaţional Henri Coandă – Otopeni, pasagerul cu numărul 2 000 000 (Sandu Ovidiu Sorin), care a călătorit pe ruta internă Bucureşti – Iaşi, a primit o diplomă de onoare şi un voucher de călătorii în reţeaua Blue Air. Voucherul îi asigură călătorii nelimitate pe tot parcursul anului 2016.

Pasagerul numarul 2 milioane

Pentru prima oara în istoria companiei, Blue Air transportă peste 2 milioane de pasageri într-un an calendaristic. Daca în anul 2013, an în care brandul Blue Air a fost preluat de către Blue Air Airline Management Solutions, s-au inregistrat doar 1,3 miliaone de pasageri, 2015 reprezintă un real succes şi atestă fidelitatea pasagerilor faţă de serviciile companiei.

Dacă ţinem cont de evoluţie şi de numărul impresionant de rute noi anunţate pentru 2016, Blue Air va transporta şi mai mulţi pasageri. Cât despre servicii, vă reamintim că Blue Air a introdus mâncare caldă şi gratuită pe zborurile spre Madrid şi Barcelona, check-in gratuit şi în aeroporturi, a eliminat comisioanele de plată a biletelor de avion (pe unele le-a inclus în tarifele de bază).

Sharing is caring!

Daca vrei sa afli primul despre cele mai bune tarife la biletele de avion sau sa fii la zi cu noutatile din aviatie, aboneaza-te prin RSS si urmareste AirlinesTravel.ro pe Facebook si pe Twitter!
Etichete:

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »
Citește articolul precedent:
brussels-airlines-tousenfrance
EURO 2016: Brussels Airlines a lansat pachetele #Tousenfrance

Brussels Airlines va fi transportatorul oficial al Echipei naţionale de fotbal "Red Devils" a Belgiei, dar va avea grijă şi...

Închide