Blue Air a anulat zborurile Bacău – Bruxelles – Bacău, 22 martie 2016

Blue Air a anulat zborurile Bacău – Bruxelles – Bacău, 22 martie 2016

Blue Air a anulat zborurile Bacău – Bruxelles – Bacău, 22 martie 2016

Oferta Vila Camelia

Având în vedere evoluţia nefericită a evenimentelor din Bruxelles, compania Blue Air anunţă anularea zborurilor 0B223/224 Bacău – Bruxelles – Bacău de astăzi, 22 martie 2016. Decizia a fost luată pentru siguranţa pasagerilor. Aceştia sunt rugaţi să contacteze operatorul aerian Blue Air pentru a le oferi alternative în urmatoarele zile.

Contactaţi Blue Air:

Facebook
Twitter
– Call Center: Romania 0903 760 130, Belgia 0032 2 2177273

Blue-Air-737-800

Blue-Air-737-800

Pentru moment, transportul în oraşul Bruxelles este complet blocat, fiind astfel în imposibilitatea de a se organiza transferul pasagerilor către alte aeroporturi. Pe masura ce vom avea noi informatii relevante, vom reveni.

Oficialii Blue Air îşi exprimă profunda dezamagire faţă de atentatele sângeroase din această dimineaţă de la Bruxelles şi transmit gândurile de compasiune victimelor şi famiilor acestora.

Sharing is caring!

Daca vrei sa afli primul despre cele mai bune tarife la biletele de avion sau sa fii la zi cu noutatile din aviatie, aboneaza-te prin RSS si urmareste AirlinesTravel.ro pe Facebook si pe Twitter!
No Comments

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »
Citește articolul precedent:
aeroport-bruxelles-explozii-1
Explozii la aeroportul din Bruxelles: trafic aerian întrerupt

În dimineaţa această, în jurul orei 8, Aeroportul Internaţional Zaventem Bruxelles a fost zguduit de 2 explozii violente. În urma...

Închide