Companii aeriene, avioane, aeroporturi, cumpara bilete de avion, experiente din calatorii

Blind Holiday, un nou concept de vacanţă

0 950

Pe 23 iulie 2015, Paralela 45 a lansat un nou produs turistic: Blind Holiday. Este un concept nou pe piața din România și se adresează turiștilor dornici de o experiență de vacanță diferită față de ce există acum pe piaţă.

Acest conceput este distractiv, amuzant şi cu multă adrenalină. Ideea este următoarea. Vrei să pleci într-o vacanţă, dar nu ştii unde şi te-ai săturat de destinaţiile clasice, îţi este greu să alegi? Dacă ai 300, 400 sau 500 EURO ca buget, poţi opta pentru o vacanţă de tipul Blind Holiday, iar data de plecari o afli cu 48 de ore înainte de plecare, destinaţia o afli în aeroport. Cât de tare este acest lucru?

Timp de o săptămână, poţi vedea pe site-ul Paralela 45 o serie de oferte de vacanțe la prețuri de 299, 399, respectiv 499 de euro/ persoană. Ofertele prezentate vor include numărul de nopți de cazare, numărul de stele pe care le are hotelul, tipul de masă, transportul cu avionul, transferuri, taxele de aeroport și intervalul de plecare. Data exactă de plecare o afli cu 48 de ore înainte, iar destinația va fi dezvăluită în aeroport, aşa cum v-am spus şi mai sus.

Laponia

Ofertele Blind Holiday se adresează doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani, iar plata se face exclusiv online. Repartizarea în cazul acestor vacanțe se va face în limita locurilor disponibile, în ordinea rezervărilor.

S-ar putea sa-ti placa si

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Translate »
Citește articolul precedent:
(Video) Boeing 787 Norwegian vs. Airbus A340 Virgin Atlantic la 12 000 de metri altitudine

În toamna anului trecut, un pasager a filmat o "întrecere" la înălţime. Conform declaraţiilor acestuia, se afla în aeronava Boeing...

Închide