Black Friday Turism 2016: Vacanța ta de la 49 EURO

Black Friday Turism 2016: Vacanța ta de la 49 EURO

0 504

După ce v-am prezentat oferta la biletele de avion, am zis că este bine să facem și o analiză asupra pachetelor de vacanță.

Vacanța ta de la 49 EURO

Vola.ro a avut câteva pachete la prețuri incredibil de mici: City Break la Roma de la 9.99 EURO (bilet de avion + cazare); City Break la Praga de la 99 EURO (bilet de avion + cazare), vacanța în Skiathos de la 99 EURO și vacanța Turcia de la 99 EURO.

Vacante Last Minute by Paralela 45 Luxury

Însă au mai rămas câteva pachete turistice la prețuri bune. Vă puteți planifica o vacanță în Lefkada, tarif de la 49 EURO (7 zile cazare) dacă alegeți să călătoriți cu transport propriu sau de la 259 EURO (bilet de avion + 7 zile cazare).

vacante-vola-black-friday-2016

M-a atras oferta pentru un city break în Malta, preț de la 159 EURO (bilet de avion + 3 nopti de cazare). Tarife bune sunt și pentru: city break la Madrid de la 169 EURO (bilet de avion + 2 nopți de cazare); city break Amsterdam de la 189 EURO (bilet de avion + 4 nopți de cazare); city break Londra de la 159 EURO (bilet de avion + 2 nopți de cazare).

Dacă nu vă încântă aceste oferte, aveți posibilitatea să vă creionați propria vacanță după datele și destinațiile dorite.

avion+cazare litoral Romania

S-ar putea sa-ti placa si Mai multe de la autor:

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Translate »
Citește articolul precedent:
bilete-avion-1-euro
Black Friday Turism 2016: Bilete de avion la 1 EURO pentru Milano, Lisabona la 6 EURO, Barcelona la 4.5 EURO

Așa cum v-am anunțat încă de ieri, Vola organizează cel mai atractiv Black Friday Turism 2016. Vine cu oferte foarte...

Închide