Black Friday Turism 2016: Air France - KLM cu bilete de avion la preț de Black Friday

Black Friday Turism 2016: Air France – KLM cu bilete de avion la preț de Black Friday

0 699

Conform tradiției, Black Friday-ul american are loc în ultima zi de vineri din Noiembrie (25 noiembrie 2016). Grupul AIR FRANCE – KLM aderă la Black Friday Turism 2016 și demareaza astazi, 25 octombrie, o campanie cu prețuri atractive la bilete de avion.

Bilete de avion la preț de Black Friday

Reducerile sunt semnificative, de pâna la 40%, disponibile pentru biletele la Economy Class și Premium Economy Class. Astfel, pentru zborurile București – New York tarife de la 499 EURO (toate taxele incluse; zboruri dus-întors).

Vacante Last Minute by Paralela 45 Luxury

Dacă doriți să vizitați Canada, biletele de avion pornesc de la 519 euro pentru Montreal.

Dacă sunteți în căutarea unor oferte speciale pentru Mexico City, promoția Air France – KLM vine cu prețuri de la 759 euro.

Pentru cei ce doresc să călătorească la Premium Economy Class, o clasa intermediara intre Economy și Business, Air France – KLM are câteva prețuri speciale spre: Panama – de la 799 euro; Martinica – de la 959 euro; Punta Cana – de la 1.039 euro (dacă suportați escalele lungi, puteți găsi prețuri de la 526 EURO pentru București – Punta Cana); Bogota – de la 1.049 euro (dacă suportați escalele lungi, puteți găsi prețuri de la 714 EURO pentru București – Bogota); Lima – de la 1.169 euro.

Spor la căutat și la rezervări.

avion+cazare litoral Romania

S-ar putea sa-ti placa si Mai multe de la autor:

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Translate »
Citește articolul precedent:
coming-home-for-christmas
Heathrow Airport: Coming Home for Christmas

Crăciunul unește oameni, unește familii. Este una dintre cele mai așteptate sărbători din an. Sute de milioane de oameni zboară...

Închide