Boeing 737-800 NG Biman Bangladesh Airlines

Boeing 737-800 NG Biman Bangladesh Airlines

Biman Bangladesh Airlines a recepţionat primul 737-800 NG livrat de Boeing

Oferta Vila Camelia

Pe 24 noiembrie 2015, Biman Bangladesh Airlines a recepţionat primul 737-800 NG livrat direct de Boeing, ca parte a planului de modernizare a flotei. Compania aeriană cu sediul în Dhaka, Bangladesh, operează în prezent şase aeronave din familia Boeing 777 și două 737-800 Next-Generation. Cu această livrare, Biman Bangladesh Airlines creşte flota de avioane 737-800, plus că mai are la comandă şi patru 787 Dreamliner.

Biman Bangladesh Airline 737-800

Biman Bangladesh Airlines opereză o flotă formată din 12 aeronave şi zboară spre 21 de destinaţii interne şi internaţionale. A fost o vreme când Biman Bangladesh Airlines zbura spre destinaţii ca New York, Amsterdam sau Atena. Posibil ca pe viitor să vedem o deschidere de noi rute internaţionale, probabil după ce vor recepţiona şi avioanele Dreamliner.

Sharing is caring!

Daca vrei sa afli primul despre cele mai bune tarife la biletele de avion sau sa fii la zi cu noutatile din aviatie, aboneaza-te prin RSS si urmareste AirlinesTravel.ro pe Facebook si pe Twitter!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »
Citește articolul precedent:
art-craft
Art & Craft – artă şi suflet

În primăvara acestui an, am avut plăcere să-l descopăr pe Vladuţ, un vampiraş prietenos şi dulce. În acelaşi timp, i-am...

Închide