Biman Bangladesh Airlines a recepţionat primul 737-800 NG livrat de Boeing

0 127

Pe 24 noiembrie 2015, Biman Bangladesh Airlines a recepţionat primul 737-800 NG livrat direct de Boeing, ca parte a planului de modernizare a flotei. Compania aeriană cu sediul în Dhaka, Bangladesh, operează în prezent şase aeronave din familia Boeing 777 și două 737-800 Next-Generation. Cu această livrare, Biman Bangladesh Airlines creşte flota de avioane 737-800, plus că mai are la comandă şi patru 787 Dreamliner.

Biman Bangladesh Airline 737-800
Biman Bangladesh Airlines opereză o flotă formată din 12 aeronave şi zboară spre 21 de destinaţii interne şi internaţionale. A fost o vreme când Biman Bangladesh Airlines zbura spre destinaţii ca New York, Amsterdam sau Atena. Posibil ca pe viitor să vedem o deschidere de noi rute internaţionale, probabil după ce vor recepţiona şi avioanele Dreamliner.
Doriti sa calatoriti si nu v-ati decis unde? Cautati si rezervați bilete de avion pe vola.ro, iar pentru vacante premium apelati la Paralela 45 Luxury!
VINO GRATIS CU AVIONUL LA MARE

S-ar putea sa-ti placa si Mai multe de la autor:

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Translate »
Citește articolul precedent:
Art & Craft – artă şi suflet

În primăvara acestui an, am avut plăcere să-l descopăr pe Vladuţ, un vampiraş prietenos şi dulce. În acelaşi timp, i-am...

Închide