Beijing – Bucureşti cu China Eastern Airlines, din vara lui 2013

5 964

China Eastern Airlines, una dintre cele mai mari companii aeriene din China, doreşte să deschidă ruta Beijing – Bucureşti. Acest lucru s-ar putea concretiza din iulie 2013.

China Eastern Airlines A330

Pentru început, ruta ar putea fi onorată cu o frecvenţă de două curse săptămânale, în zilele de luni şi joi. Zborurile ar putea fi operate cu aeronave Airbus A330-300, configurate în 2 clase şi cu un total de 298 de locuri. Preţul unui bilet ar putea costa de la 599 EUR, dus-întors şi cu toate taxele incluse.

Pensiunea Iara

China Eastern Airlines deţine o flotă formată din 377 aeronave şi operează spre 110 destinaţii. Din 27 iunie 2011, China Eastern Airlines a intrat în alianţa SkyTeam, din care face parte şi TAROM.

Update: Revin cu o completare. Ştirea a vrut să fie o farsă de 1 aprilie şi sper să nu vă dezamăgesc. Măcar în această zi am putut zbura la Beijing, dacă în mod normal nimeni nu se gândeşte să deschidă o rută aeriană directă spre China.

Ca notă informativă: China Eastern Airlines are baza pe Aeroportul Internațional Shanghai Pudong, iar China Southern Airlines şi Air China au hub la Beijing.

hotel unirea
avion+cazare litoral Romania

S-ar putea sa-ti placa si

5 Comentarii

  1. Maestrul RA says

    Da a fost tare ! Ma si miram ! Ramanem in ontinuare fara legaturi directe cu Beijing , SUA ., sau BKK…..din pacate !

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Translate »
Citește articolul precedent:
Boeing a început testarea noilor baterii pentru 787 Dreamliner

Săptămâna trecută, un Boeing 787 Dreamliner şi-a luat zborul pentru a testa noile baterii. Acesta a decurs conform planului, dar...

Închide