Baza Ryanair la Timisoara: 6 rute noi si o ruta interna

Baza Ryanair la Timisoara: 6 rute noi si o ruta interna

Bază Ryanair la Timişoara: București, Berlin, Bruxelles Crl., Dusseldorf Weeze, Frankfurt Hahn, Londra Stansted și Milano Bergamo

Oferta Vila Camelia

Ryanair a anunțat astăzi, 14 Ianuarie, deschiderea bazei cu numărul 78 pe Aeroportul Internațional Timișoara “Traian Vuia”. Baza căreia Ryanair îi va aloca o aeronavă (o investiție de 100 Milioane $) va fi operațională începând cu 1 Noiembrie 2016. De pe aeroportul bănățean vor fi operate 7 noi rute către Berlin, Bruxelles Charleroi, Dusseldorf Weeze, Frankfurt Hahn, Londra Stansted, Milano Bergamo, dar și o nouă rută catre București cu o frecvență de două zboruri pe zi. Prima bază românească a Ryanair va servi 575 000 de noi clienți pe an, respectiv va susține 430 de locuri de muncă, conectate activităților Aeroportului Internațional Timișoara.

Ryanair

Baza Ryanair la Timișoara va oferi:

1 aeronavă (100 Milioane $)
1 rută internă către București (2 x zi)
6 noi rute: București, Berlin, Bruxelles Crl., Dusseldorf Weeze, Frankfurt Hahn, Londra Stansted și Milano Bergamo
35 de zboruri săptămânale
575,000 clienți / an
430 locuri de muncă / an

București            2 x zi Orarul zborurilor
Londra Stansted            1 x zi   Orarul zborurilor
Milano Bergamo            5 x săpt. Orarul zborurilor
Bruxelles Charleroi            3 x săpt. Orarul zborurilor
Berlin            2 x săpt. Orarul zborurilor
Dusseldorf Weeze            2 x săpt. Orarul zborurilor
Frankfurt Hahn            2 x săpt. Orarul zborurilor

În Timișoara, David O’Brien, Chief Commercial Officer, Ryanair, a declarat:
“Suntem încântați să anunțăm deschiderea primei noastre baze românești pe Aeroportul Internațional Timișoara, începând cu luna Noiembrie. Prin alocarea unei aeronave, Ryanair investește 100 de milioane de dolari în regiunea Banat. Anunțăm deschiderea rutei Timișoara – București cu o frecvență de două zboruri pe zi, dar și a altor 6 rute internaționale către Berlin, Bruxelles Charleroi, Dusseldorf Weeze, Frankfurt Hahn, Londra Stansted și Milano Bergamo, care vor servi 575,000 de clienți într-un an, respectiv vor susține 430 de locuri de muncă, conectate activităților aeroportului.

Noua rută Timișoara – București, disponibilă în curând pentru rezervări, ce va opera cu o frecvență de două zboruri pe zi, va fi alegerea ideală atât pentru călătoriile business, cât și pentru cele de plăcere, și vine în concordanță cu intențiile noastre de creștere a numărului de rute și a traficului, a susținerii locurilor de muncă și a stimulării turismului în România. Pentru următoarele luni, clienții români trebuie să se aștepte și la alte îmbunătățiri asumate în cadrul programului“Always Getting Better”, aici fiind incluse noi interioare ale aeronavelor, noi uniforme pentru membrii echipajului, mai multe rute cu prețuri reduse, totul pentru că Ryanair continuă să ofere mult mai mult decât doar tarife mici.

Pentru a sărbători noua noastră bază din Timișoara, scoatem la vânzare peste 100,000 de locuri, la tarife începând de la €19.99 pentru călătorii în Noiembrie și Decembrie, și rezervări până la miezul nopții, Marți, 19 Ianuarie. Pentru a nu rata epuizarea locurilor promoționale, clienții sunt invitați să acceseze rapid www.ryanair.com pentru a-și alege călătoria.”

Daniel Stamatovici, Director Comercial al Aeroportului Internațional Timișoara, a declarat:
“Prezenţa unei companii aeriene precum Ryanair pe Aeroportul Internaţional Timişoara şi introducerea de noi curse aeriene înseamnă noi oportunităţi atât pentru aeroport cât şi pentru pasagerii din regiunea de vest a României. De asemenea, aceasta va avea ca şi consecinţă directă o creştere semnificativă a atractivităţii economice a zonei şi, pentru aeroport, o creştere a numărului de pasageri.”

Sharing is caring!

Daca vrei sa afli primul despre cele mai bune tarife la biletele de avion sau sa fii la zi cu noutatile din aviatie, aboneaza-te prin RSS si urmareste AirlinesTravel.ro pe Facebook si pe Twitter!
9 Comments

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »
Citește articolul precedent:
Conferinta Airbus 2016
În 2015, Airbus a livrat 635 de avioane şi a primit comenzi pentru 1.036

Airbus și-a depășit obiectivele pentru 2015, realizând un nou record de 635 aeronave livrate către 85 de clienți din care...

Închide